Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc chmurka MKS Ołów Ryn
sd Tactiek VeB
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 54.7
very good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen formidable


8e minuut.
Kuziel rent richting de bal. Kuziel met een sublieme pass. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski geeft een hoge lob. Smolik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Smolik rent richting de bal. Butrym probeert naar een medespeler te passen. Kuziel kopt de bal weg. Korytek is nu in balbezit. Korytek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Delgado speelt de bal door. Smoluchowski probeert naar een medespeler te passen. Fafik onderschept slim de pass. Smolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolik schiet op doel. Butrym kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Delgado geeft de bal voor. Smolik heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fafik. Fafik krijgt een gele kaart. Smolik raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Smolik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Portello speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Korytek de bal. Korytek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Delgado passt de bal zonder na te denken. Smolik is nu in balbezit. Smolik geeft een lange en hoge pass. Korytek is nu in balbezit. Korytek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - MKS Ołów Ryn 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 61%, MKS Ołów Ryn 39%.
Fc chmurka - MKS Ołów Ryn 1:0

53e minuut.
Smoluchowski probeert naar een medespeler te passen. Korytek rent richting de bal. Taşdelen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taşdelen krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kuziel controleert de bal met de borst. Taşdelen rent richting de bal. Taşdelen speelt de bal door. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia draait met de bal, schiet en ... Babbl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Delgado rent richting de bal. Inworp. Portello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delgado is nu in balbezit. Delgado geeft een lange en hoge pass. Butrym kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Delgado controleert de bal met de borst. Portello rent richting de bal. Osial begaat een overtreding. Osial krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado geeft een hoge lob. Korytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Korytek schiet op doel. Butrym maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - MKS Ołów Ryn 2:0

82e minuut.
Tomasik speelt de bal door. Caniggia heeft problemen om de bal te vangen. Caniggia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Łagódka de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Babbl met een sublieme pass. Mundi kopt de bal weg. Smolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - MKS Ołów Ryn 3:0

90e minuut.
Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia verovert de bal door een tackle van achteren. Baltă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baltă krijgt een gele kaart. Caniggia raakt geblesseerd tijdens het duel. Łagódka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Babbl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - MKS Ołów Ryn 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 55%, MKS Ołów Ryn 45%.
Fc chmurka - MKS Ołów Ryn 3:1