Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geoświry FC MKS Ołów Ryn
Taktyczka Tactiek VeB
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten very good
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Fafik is nu in balbezit. Fafik passt de bal in één keer door. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini schiet op doel. Opdenacker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - MKS Ołów Ryn 0:1

16e minuut.
Moreira Ferraro met een snelle inworp. Bahjat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahjat geeft de bal voor. Phúc Thịnh rent richting de bal. Phúc Thịnh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mai Hùng kopt de bal weg. Caniggia heeft problemen om de bal te vangen. Szumek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szumek krijgt een gele kaart. Caniggia raakt geblesseerd tijdens het duel. Cudicini wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Szumek met een sublieme pass. Moreira Ferraro is nu in balbezit. Moreira Ferraro geeft de bal voor. Phúc Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Thịnh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Piwko heeft problemen om de bal te vangen. Fafik geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Turina de bal onder controle te krijgen. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia schiet op doel. Opdenacker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Kożusznik verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Cudicini heeft problemen om de bal te vangen. Cudicini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Phúc Thịnh is nu in balbezit. Hinteregger is nu in balbezit. Hinteregger probeert naar een medespeler te passen. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Geoświry FC - MKS Ołów Ryn 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 54%, MKS Ołów Ryn 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geoświry FC - MKS Ołów Ryn 1:1

51e minuut.
Mai Hùng passt de bal in één keer door. Caniggia rent richting de bal. Caniggia passt de bal in één keer door. Cudicini is nu in balbezit. Cudicini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Piwko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kożusznik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cudicini is nu in balbezit. Cudicini draait met de bal, schiet en ... Opdenacker probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Aguirre met een sublieme pass. Osial rent richting de bal. Osial passt de bal zonder na te denken. Daar is Cudicini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cudicini draait met de bal, schiet en ... Opdenacker bokst de bal weg.

64e minuut.
Osial geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Glück de bal onder controle te krijgen. Cudicini is nu in balbezit. Cudicini haalt uit met een fantastische trap. Opdenacker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - MKS Ołów Ryn 1:2

71e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal zonder na te denken. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia schiet op doel. Seivittaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - MKS Ołów Ryn 1:3

73e minuut.
Kożusznik passt de bal zonder na te denken. Tomasik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cudicini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osial is nu in balbezit. Osial schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Álvarez González passt de bal in één keer door. Moreira Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro met een sublieme pass. Piwko is nu in balbezit. Piwko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Seivittaro geeft de bal voor. Buitenspel voor Piwko. Goede buitenspelval van de verdediging. Fafik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cudicini rent richting de bal. Cudicini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Moreira Ferraro rent richting de bal. Moreira Ferraro met een sublieme pass. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - MKS Ołów Ryn 2:3

90e minuut.
Álvarez González is nu in balbezit. Álvarez González probeert naar een medespeler te passen. Phúc Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Thịnh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 64%, MKS Ołów Ryn 36%.
Geoświry FC - MKS Ołów Ryn 2:3