Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Ołów Ryn FC Wierzchosławice
VeB Tactiek sicario 2
45% Balbezit 55%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.2 gemiddelde waardering 59.4
very good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Nicefori kopt de bal weg. Fafik geeft een hoge lob. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini draait met de bal, schiet en ... Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - FC Wierzchosławice 1:0

12e minuut.
Osial met een sublieme pass. Cudicini rent richting de bal. Cudicini passt de bal in één keer door. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia draait met de bal, schiet en ... Butlewski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Tomasik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cudicini de bal. Cudicini geeft een lange en hoge pass. Caniggia rent richting de bal. Caniggia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers begaat een overtreding. Durleci raakt geblesseerd tijdens het duel. Lhermine met een snel genomen vrije trap. Presezzi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habers. Presezzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Lhermine komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nicefori passt de bal met de wreef. Lhermine controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kożusznik. Kożusznik krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Fafik geeft een lange en hoge pass. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tepić. Tepić krijgt een gele kaart. Cudicini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cudicini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Brůček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasik speelt de bal door. Cudicini rent richting de bal. Cudicini draait met de bal, schiet en ... Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Tepić met een sublieme pass. Stufano rent richting de bal. Stufano passt de bal in één keer door. Cudicini heeft problemen om de bal te vangen. Cudicini schiet op doel. Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 40%, FC Wierzchosławice 60%.
MKS Ołów Ryn - FC Wierzchosławice 1:0

46e minuut.
Franek komt het veld opgelopen. Dombauer komt het veld opgelopen. Romańczuk komt het veld opgelopen. benhalal komt het veld opgelopen. Popiełuszko komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tomasik geeft de bal voor. Aguirre speelt de bal door. Osial probeert naar een medespeler te passen. Caniggia rent richting de bal. Caniggia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tepić passt de bal zonder na te denken. Tomasik is nu in balbezit. Tomasik met een sublieme pass. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko geeft een lange en hoge pass. Habers kopt de bal weg. Romańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romańczuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tomasik speelt de bal door. Osial geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caniggia de bal. Caniggia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - FC Wierzchosławice 2:0

71e minuut.
Habers geeft een hoge lob. Tomasik is nu in balbezit. Tomasik probeert naar een medespeler te passen. Cudicini is nu in balbezit. Cudicini haalt uit met een fantastische trap. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Aguirre passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Caniggia de bal. Osial speelt de bal door. Cudicini is nu in balbezit. Cudicini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rosenberg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguirre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osial geeft de bal voor. Cudicini krijgt zijn hoofd ertegen. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Presezzi met een sublieme pass. Romańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romańczuk passt de bal met de wreef. Dombauer is nu in balbezit. Dombauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - FC Wierzchosławice 2:1

85e minuut.
Stufano met een sublieme pass. Popiełuszko met een sublieme pass. Romańczuk is nu in balbezit. Romańczuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tepić geeft een lange en hoge pass. Cudicini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kożusznik kopt de bal weg. Caniggia rent richting de bal. Caniggia draait met de bal, schiet en ... Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 38%, FC Wierzchosławice 62%.
MKS Ołów Ryn - FC Wierzchosławice 2:1