Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.046
  • Stadion: Cwaniaki Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 20141
Cwaniaki Zagaje Gdów B
5 liga Tactiek 2024WIG
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
49.2 gemiddelde waardering 59.2
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Amadeo springt en kopt de bal. Weler rent richting de bal. Satwant onderschept slim de pass. Satwant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Zagaje Gdów B 0:1

5e minuut.
Inworp. Stalewski met de inworp. Sarney geeft een hoge lob. Popielak rent richting de bal. Popielak haalt uit met een fantastische trap. Roşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Walewski heeft problemen om de bal te vangen. Sivecas rent richting de bal. Sivecas haalt uit met een fantastische trap. Paal! Roşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Zákostelský geeft een hoge lob. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zákostelský. Zákostelský krijgt een gele kaart. Sivecas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sarney zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sivecas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roşca trapt de bal weg van het doel. Kuźniak kopt de bal weg. Satwant is nu in balbezit. Satwant draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kyritsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyritsis passt de bal in één keer door. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant haalt uit met een fantastische trap. Hampl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Socarrás is nu in balbezit. Socarrás probeert naar een medespeler te passen. Sarney rent richting de bal. Sarney geeft de bal voor. Sivecas maakt een snoekduik en kopt de bal. Roşca bokst de bal weg.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Amadeo stond buitenspel. Weler neemt vlug de vrije trap. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas haalt uit met een fantastische trap. Roşca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cwaniaki - Zagaje Gdów B 1:1

33e minuut.
Kyritsis geeft een hoge lob. Wiater bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadeo onderschept slim de pass. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant haalt uit met een fantastische trap. Hampl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cwaniaki 51%, Zagaje Gdów B 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cwaniaki - Zagaje Gdów B 1:1

54e minuut.
Walewski geeft een hoge lob. Sarney probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Satwant is nu in balbezit. Satwant draait met de bal, schiet en ... Hampl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Zagaje Gdów B 1:2

60e minuut.
Klungelig pakt Wiater de bal. Urtasun onderschept slim de pass. Urtasun geeft een hoge lob. Satwant rent richting de bal. Satwant schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Urtasun passt de bal zonder na te denken. Bolvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolvig passt de bal zonder na te denken. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Urtasun is nu in balbezit. Tyszkiewicz rent richting de bal. Urtasun verovert de bal door een tackle van achteren. Satwant is nu in balbezit. Satwant schiet op doel. Hampl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadeo schiet op doel. Hampl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Zagaje Gdów B 1:3

79e minuut.
Kyritsis kopt de bal weg. Daar is Drąg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satwant is nu in balbezit. Satwant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Zagaje Gdów B 1:4

83e minuut.
Sarney probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ilis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilis speelt de bal door. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas haalt uit met een fantastische trap. Roşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Zagaje Gdów B 2:4

85e minuut.
Stalewski geeft een hoge lob. Sivecas kopt de bal weg. Klungelig pakt Popielak de bal. Satwant is nu in balbezit. Satwant haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cwaniaki 53%, Zagaje Gdów B 47%.
Cwaniaki - Zagaje Gdów B 2:4