Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duch Puszczy Białystok Wrz Tarnów
523 Tactiek c
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 56.4
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Née kopt de bal weg. Ringlepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringlepp passt de bal zonder na te denken. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Mlačić speelt de bal door. Qassem Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. Qassem Yousef speelt de bal door. Golak rent richting de bal. Golak schiet op doel. Le Floch bokst de bal weg. Sinicki onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ardaş rent richting de bal. Kozera verovert de bal door een tackle van achteren. Zsolnai probeert naar een medespeler te passen. Zsák rent richting de bal. Zsák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kozera is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Majezon met een sublieme pass. Mlačić is nu in balbezit. Mlačić geeft een hoge lob. Golak is nu in balbezit. Golak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Szarawarski is nu in balbezit. Golak onderschept slim de pass. Nazzario begaat een overtreding. Golak raakt geblesseerd tijdens het duel. Née komt bij de bal en schiet. Le Floch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Zsák kopt de bal weg. Mlačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Adames begaat een overtreding. Adames krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duch Puszczy Białystok 42%, Wrz Tarnów 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Duch Puszczy Białystok - Wrz Tarnów 0:0

47e minuut.
Palewicz geeft de bal voor. Diaz kopt de bal weg. Zsák geeft een hoge lob. Palewicz kan de bal niet met de borst controleren. Kozera rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Toninelli met een harde bal richting middenveld. Adames kopt de bal weg. Zsák is nu in balbezit. Zsák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Wrz Tarnów 0:1

71e minuut.
Klungelig pakt Ringlepp de bal. Ringlepp met een sublieme pass. Szarawarski verovert de bal door een tackle van achteren. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak schiet op doel. Le Floch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Zsolnai geeft een hoge lob. Sinicki controleert de bal met de borst. Golak rent richting de bal. Golak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Kozera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlačić is nu in balbezit. Zsák is nu in balbezit. Zsák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Wrz Tarnów 0:2

82e minuut.
Klungelig pakt Tsopp de bal. Mlačić rent richting de bal. Mlačić passt de bal in één keer door. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duch Puszczy Białystok 46%, Wrz Tarnów 54%.
Duch Puszczy Białystok - Wrz Tarnów 0:2