Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BBB TEAM Świętochłowice K.S Amator Jesionka
WinWinWin Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 54.6
solide Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Occhiogrosso controleert de bal met de borst. Serocki verovert de bal door een tackle van achteren. Serocki speelt de bal door. Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Neseckas geeft de bal voor. Serocki kopt de bal weg. Glody is nu in balbezit. Glody geeft een lange en hoge pass. Vojtekovszki heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kónya is nu in balbezit. Nápoles rent richting de bal. Kónya verovert de bal door een tackle van achteren. Kónya geeft een lange en hoge pass. Bergendahl springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ovando met een harde bal richting middenveld. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño probeert naar een medespeler te passen. Occhiogrosso is nu in balbezit. Occhiogrosso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Gómez Castaño met de inworp. Vuorela bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tun. Vuorela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gómez Castaño komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Farias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramsøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsøy speelt de bal door. Occhiogrosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Occhiogrosso schiet op doel. Montava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Farias rent richting de bal. Farias passt de bal zonder na te denken. Occhiogrosso rent richting de bal. Vuorela rent richting de bal. Vuorela draait met de bal, schiet en ... Montava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gómez Castaño geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Occhiogrosso probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
BBB TEAM Świętochłowice - K.S Amator Jesionka 1:0

30e minuut.
Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea onderschept slim de pass. Cârlea passt de bal zonder na te denken. Della Bella is nu in balbezit. Della Bella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vuorela geeft een lange en hoge pass. Qualizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Farias onderschept slim de pass. Farias geeft de bal voor. Vuorela springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Glody met een snelle inworp. Serocki rent richting de bal. Serocki geeft de bal voor. Cârlea heeft problemen om de bal te vangen. Cârlea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Glody geeft een lange en hoge pass. Adiloğlu kopt de bal weg. Qualizza rent richting de bal. Occhiogrosso verovert de bal door een tackle van achteren. Occhiogrosso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BBB TEAM Świętochłowice 56%, K.S Amator Jesionka 44%.
BBB TEAM Świętochłowice - K.S Amator Jesionka 1:0

47e minuut.
Adiloğlu geeft de bal voor. Vuorela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorela passt de bal in één keer door. Occhiogrosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Occhiogrosso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Nápoles geeft de bal voor. Inworp. Kónya met een snelle inworp. Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tun passt de bal zonder na te denken. Kónya rent richting de bal. Kónya speelt de bal door. Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Farias rent richting de bal. Farias geeft de bal voor. Serocki probeert de bal aan de voet te houden. Vuorela is nu in balbezit. Vuorela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Ramsøy met een snelle inworp. Farias rent richting de bal. Farias geeft de bal voor. Vuorela maakt een snoekduik en kopt de bal. Montava bokst de bal weg. Occhiogrosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Occhiogrosso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BBB TEAM Świętochłowice - K.S Amator Jesionka 2:0

79e minuut.
Daar is Kónya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Castaño is nu in balbezit. Gómez Castaño geeft de bal voor. Occhiogrosso rent richting de bal. Occhiogrosso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Serocki probeert naar een medespeler te passen. Glody heeft problemen om de bal te vangen. Glody geeft de bal voor. Cârlea rent richting de bal. Cârlea schiet op doel. Ovando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nápoles kan de bal niet met de borst controleren. Kónya geeft een hoge lob. Della Bella rent richting de bal. Della Bella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BBB TEAM Świętochłowice - K.S Amator Jesionka 2:1

90e minuut.
Serocki onderschept slim de pass. Serocki probeert naar een medespeler te passen. Glody geeft een lange en hoge pass. Kónya heeft problemen om de bal te vangen. Kónya geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BBB TEAM Świętochłowice 52%, K.S Amator Jesionka 48%.
BBB TEAM Świętochłowice - K.S Amator Jesionka 2:1