Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Amator Jesionka BBB TEAM Świętochłowice
Attack Tactiek WinWinWin
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 47.6
solid Schieten very good
adequate Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Farias met een sublieme pass. Occhiogrosso rent richting de bal. Fratini is nu in balbezit. Seger verovert de bal door een tackle van achteren. Seger schiet op doel. Pico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - BBB TEAM Świętochłowice 0:1

6e minuut.
Massaux geeft de bal voor. Bossetto rent richting de bal. Seger rent richting de bal. Seger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - BBB TEAM Świętochłowice 0:2

13e minuut.
Tun speelt de bal door. Bergendahl probeert naar een medespeler te passen. Della Bella probeert naar een medespeler te passen. Kónya speelt de bal door. Vojtekovszki verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Gómez Castaño met een sublieme pass. Seger bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Della Bella moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Della Bella schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Vojtekovszki heeft problemen om de bal te vangen. Massaux bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Willwersch. Willwersch krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Occhiogrosso is nu in balbezit. Tun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Occhiogrosso raakt geblesseerd tijdens het duel. Tun speelt de bal door. Seger neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - BBB TEAM Świętochłowice 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 52%, BBB TEAM Świętochłowice 48%.
K.S Amator Jesionka - BBB TEAM Świętochłowice 0:3

50e minuut.
Gómez Castaño heeft problemen om de bal te vangen. Gómez Castaño met een sublieme pass. Seger rent richting de bal. Seger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bossetto geeft een lange en hoge pass. Occhiogrosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Seger rent richting de bal. Seger draait met de bal, schiet en ... Pico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - BBB TEAM Świętochłowice 0:4

60e minuut.
Dejko geeft een lange en hoge pass. Farias met een sublieme pass. Bossetto speelt de bal door. Occhiogrosso rent richting de bal. Occhiogrosso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Fratini onderschept slim de pass. Fratini geeft de bal voor. Kum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Willwersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Willwersch haalt uit met een fantastische trap. Ovando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Dulski komt het veld opgelopen. Zullian komt het veld opgelopen. Schuurs komt het veld opgelopen. Feldhofer komt het veld opgelopen. Sofian komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Willwersch geeft een lange en hoge pass. Gómez Castaño speelt de bal door. Tun is nu in balbezit. Tun geeft de bal voor. Daar is Bergendahl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Willwersch is nu in balbezit. Willwersch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - BBB TEAM Świętochłowice 1:4

64e minuut.
Gómez Castaño passt de bal in één keer door. Bossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossetto passt de bal zonder na te denken. Occhiogrosso rent richting de bal. Occhiogrosso haalt uit met een fantastische trap. Pico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Occhiogrosso is nu in balbezit. Occhiogrosso haalt uit met een fantastische trap. Pico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - BBB TEAM Świętochłowice 1:5

66e minuut.
Kónya kopt de bal weg. Bergendahl geeft een hoge lob. Kónya geeft een lange en hoge pass. Willwersch rent richting de bal. Willwersch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - BBB TEAM Świętochłowice 2:5

68e minuut.
Farias probeert naar een medespeler te passen. Bossetto heeft problemen om de bal te vangen. Bossetto passt de bal in één keer door. Occhiogrosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Occhiogrosso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Occhiogrosso rent richting de bal. Gómez Castaño is nu in balbezit. Gómez Castaño geeft de bal voor. Farias geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seger bereikt de bal nog maar net als eerste. Seger schiet op doel. Pico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Gómez Castaño geeft een hoge lob. Bossetto rent richting de bal. Bossetto passt de bal met de wreef. Seger is nu in balbezit. Seger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Szwoch komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Dulski probeert naar een medespeler te passen. Occhiogrosso is nu in balbezit. Gómez Castaño speelt de bal door. Seger bereikt de bal nog maar net als eerste. Seger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - BBB TEAM Świętochłowice 2:6

82e minuut.
Gómez Castaño met een sublieme pass. Seger rent richting de bal. Fratini verovert de bal door een tackle van achteren. Farias onderschept slim de pass. Farias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zullian geeft een hoge lob. Bossetto probeert naar een medespeler te passen. Farias met een sublieme pass. Seger rent richting de bal. Seger draait met de bal, schiet en ... Pico bokst de bal weg.

86e minuut.
Kónya is nu in balbezit. Kónya speelt de bal door. Willwersch is nu in balbezit. Willwersch haalt uit met een fantastische trap. Ovando probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - BBB TEAM Świętochłowice 3:6

90e minuut.
Tun speelt de bal door. Kónya rent richting de bal. Kónya met een sublieme pass. Daar is Willwersch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willwersch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 57%, BBB TEAM Świętochłowice 43%.
K.S Amator Jesionka - BBB TEAM Świętochłowice 3:6