Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duch Puszczy Białystok Cwaniaki
523 Tactiek 5 liga
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 49.1
solid Schieten very good
excellent Passen adequate
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Mlačić kopt de bal weg. Daar is Krauze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Cwaniaki 1:0

6e minuut.
Sarney geeft de bal voor. Palewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas verovert de bal door een tackle van achteren. Sivecas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mai Đức met een sublieme pass. Ilis kopt de bal weg. Ardaş heeft problemen om de bal te vangen. Sivecas rent richting de bal. Sivecas haalt uit met een fantastische trap. Toninelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Araya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivecas is nu in balbezit. Sivecas draait met de bal, schiet en ... Toninelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duch Puszczy Białystok - Cwaniaki 1:1

12e minuut.
Née rent richting de bal. Klungelig pakt Née de bal. Née passt de bal met de wreef. Golak rent richting de bal. Golak draait met de bal, schiet en ... Mai Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Martínez Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Cwaniaki 2:1

16e minuut.
Draszba passt de bal in één keer door. Sarney rent richting de bal. Sarney passt de bal in één keer door. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas schiet op doel. Toninelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Betancourt is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sarney rent richting de bal. Sarney met een sublieme pass. Sivecas is nu in balbezit. Sivecas schiet op doel. Toninelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duch Puszczy Białystok - Cwaniaki 2:2

29e minuut.
Ringlepp is nu in balbezit. Draszba onderschept slim de pass. Draszba passt de bal in één keer door. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Qassem Yousef geeft een lange en hoge pass. Golak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Krauze maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sivecas is nu in balbezit. Sivecas schiet op doel. Toninelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duch Puszczy Białystok 52%, Cwaniaki 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Duch Puszczy Białystok - Cwaniaki 2:2

48e minuut.
Mai Đức speelt de bal door. Mlačić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Née, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Née geeft de bal voor. Golak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Inworp. Koziara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Née speelt de bal door. Mlačić is nu in balbezit. Mlačić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mai Đức met een harde bal richting middenveld. Palewicz kopt de bal weg. Née kan de bal niet met de borst controleren. Née geeft een hoge lob. Golak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Sarney rent richting de bal. Mlačić onderschept slim de pass. Mlačić met een sublieme pass. Golak is nu in balbezit. Golak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ringlepp rent richting de bal. Ringlepp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Koziara rent richting de bal. Koziara passt de bal met de wreef. Martínez Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Ringlepp is nu in balbezit. Ringlepp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ringlepp is nu in balbezit. Ringlepp haalt uit met een fantastische trap. Mai Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Ilis rent richting de bal. Ilis passt de bal zonder na te denken. Ringlepp is nu in balbezit. Ringlepp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ringlepp rent richting de bal. Ringlepp passt de bal zonder na te denken. Mlačić is nu in balbezit. Mlačić draait met de bal, schiet en ... Mai Đức probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Cwaniaki 3:2

65e minuut.
Zsolnai met een sublieme pass. Garcêa Bes rent richting de bal. Ringlepp begaat een overtreding. Ringlepp krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Née is nu in balbezit. Née met een sublieme pass. Ringlepp heeft problemen om de bal te vangen. Ringlepp schiet op doel. Mai Đức maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Cwaniaki 4:2

82e minuut.
Née bereikt de bal nog maar net als eerste. Née probeert naar een medespeler te passen. Golak rent richting de bal. Golak draait met de bal, schiet en ... Mai Đức werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Cwaniaki 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duch Puszczy Białystok 30%, Cwaniaki 70%.
Duch Puszczy Białystok - Cwaniaki 5:2