Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.046
  • Stadion: Cwaniaki Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23991
Cwaniaki Wrz Tarnów
5 liga Tactiek c
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Draszba probeert naar een medespeler te passen. Sivecas rent richting de bal. Szarawarski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sivecas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ilis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Draszba geeft een lange en hoge pass. Sivecas kopt de bal weg. Manzi heeft problemen om de bal te vangen. Ilis is nu in balbezit. Ilis passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gasparetti speelt de bal door. Garcêa Bes rent richting de bal. Garcêa Bes passt de bal zonder na te denken. Sarney bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarney draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Draszba de bal. Draszba passt de bal in één keer door. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarawarski onderschept slim de pass. Socarrás onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Sarney onderschept slim de pass. Sarney probeert naar een medespeler te passen. Szarawarski is nu in balbezit. Sivecas verovert de bal door een tackle van achteren. Sivecas haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Martínez Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Rodríguez geeft de bal voor. Sivecas is nu in balbezit. Sivecas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sinicki heeft problemen om de bal te vangen. Sarney is nu in balbezit. Sarney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Wrz Tarnów 1:0

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Ilis de bal onder controle te krijgen. Manzi is nu in balbezit. Klungelig pakt Manzi de bal. Manzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cwaniaki - Wrz Tarnów 1:1

35e minuut.
Manzi met een sublieme pass. Weler is nu in balbezit. Kozera begaat een overtreding. Kozera krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kozera is nu in balbezit. Kozera passt de bal zonder na te denken. Adames is nu in balbezit. Manzi is nu in balbezit. Manzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Socarrás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socarrás geeft de bal voor. Sinicki controleert de bal met de borst. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cwaniaki 39%, Wrz Tarnów 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cwaniaki - Wrz Tarnów 1:1

48e minuut.
Gasparetti passt de bal zonder na te denken. Puchniarz probeert naar een medespeler te passen. Draszba met een sublieme pass. Klungelig pakt Sivecas de bal. Sivecas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ilis probeert naar een medespeler te passen. Diaz rent richting de bal. Socarrás verovert de bal door een tackle van achteren. Socarrás schiet op doel. Sivecas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Socarrás is nu in balbezit. Socarrás geeft een hoge lob. Szarawarski heeft problemen om de bal te vangen. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Wrz Tarnów 2:1

59e minuut.
Ilis rent richting de bal. Ilis met een sublieme pass. Draszba speelt de bal door. Sivecas is nu in balbezit. Sivecas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ilis rent richting de bal. Adames tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martínez Rodríguez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sinicki heeft problemen om de bal te vangen. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas draait met de bal, schiet en ... Jáuregui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Wrz Tarnów 3:1

66e minuut.
Gasparetti is nu in balbezit. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis passt de bal met de wreef. Sarney geeft een lange en hoge pass. Sivecas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Wrz Tarnów 4:1

76e minuut.
Socarrás speelt de bal door. Sarney met een sublieme pass. Draszba rent richting de bal. Draszba geeft een lange en hoge pass. Sivecas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Wiater geeft een hoge lob. Draszba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draszba passt de bal zonder na te denken. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cwaniaki 42%, Wrz Tarnów 58%.
Cwaniaki - Wrz Tarnów 4:1