Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów B Duch Puszczy Białystok
2024WIG Tactiek 523
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten good
very good Passen solid
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Walewski geeft de bal voor. Kyritsis heeft problemen om de bal te vangen. Kyritsis met een sublieme pass. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bolvig geeft een lange en hoge pass. Satwant kopt de bal weg. Amadeo probeert de bal aan de voet te houden. Amadeo schiet op doel. Toninelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zsolnai onderschept slim de pass. Zsolnai passt de bal met de wreef. Sorek rent richting de bal. Golak verovert de bal door een tackle van achteren. Golak haalt uit met een fantastische trap. Roşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Inworp. Pasik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Née geeft de bal voor. Golak krijgt zijn hoofd ertegen. Roşca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Daar is Qassem Yousef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qassem Yousef met een sublieme pass. Zákostelský rent richting de bal. Golak onderschept slim de pass. Golak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Kyritsis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kyritsis met de inworp. Bolvig is nu in balbezit. Bolvig geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sorek verovert de bal door een tackle van achteren. Sorek geeft een lange en hoge pass. Amadeo kopt de bal weg. Satwant is nu in balbezit. Satwant haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak geeft een hoge lob. Satwant rent richting de bal. Satwant schiet op doel. Toninelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów B - Duch Puszczy Białystok 1:0

45e minuut.
Née onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pasik zal de hoekschop nemen. Golak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagaje Gdów B - Duch Puszczy Białystok 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów B 51%, Duch Puszczy Białystok 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagaje Gdów B - Duch Puszczy Białystok 1:1

49e minuut.
Bolvig rent richting de bal. Bolvig geeft een hoge lob. Amadeo kopt de bal weg. Daar is Satwant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satwant haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Kyritsis rent richting de bal. Kyritsis probeert naar een medespeler te passen. Amadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Urtasun met een snelle inworp. Bolvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolvig geeft de bal voor. Satwant springt en kopt de bal. Toninelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Araya onderschept slim de pass. Araya geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kyritsis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolvig geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Satwant rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kyritsis neemt de hoekschop. Satwant met een sublieme pass. Amadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadeo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kyritsis passt de bal met de wreef. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant met een sublieme pass. Amadeo is nu in balbezit. Amadeo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów B 43%, Duch Puszczy Białystok 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagaje Gdów B - Duch Puszczy Białystok 1:1