Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Krętacze Miami BBB TEAM Świętochłowice
FRK-2_vol.3 Tactiek WinWinWin
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 51.9
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Occhiogrosso is nu in balbezit. Bossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Donello rent richting de bal. Bossetto onderschept slim de pass. Bossetto schiet op doel. Bolli bokst de bal weg. Seger is nu in balbezit. Seger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - BBB TEAM Świętochłowice 0:1

15e minuut.
Goor rent richting de bal. Goor probeert naar een medespeler te passen. Donello kan de bal niet met de borst controleren. Occhiogrosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Occhiogrosso draait met de bal, schiet en ... Bolli bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bossetto neemt de hoekschop. Seger maakt een snoekduik en kopt de bal. Bolli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - BBB TEAM Świętochłowice 0:2

21e minuut.
Bossetto probeert naar een medespeler te passen. Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossetto is nu in balbezit. Bossetto geeft de bal voor. Seger krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Oćwieja probeert naar een medespeler te passen. Vlajkupálil rent richting de bal. Vlajkupálil passt de bal zonder na te denken. Korczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Vlajkupálil speelt de bal door. Kayabaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Korczyk probeert de bal met de borst te controleren. Korczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ciświcki verovert de bal door een tackle van achteren. Ciświcki speelt de bal door. Korczyk is nu in balbezit. Korczyk draait met de bal, schiet en ... Kayabaşı probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Korczyk neemt de hoekschop. Buhoiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vuorela passt de bal in één keer door. Occhiogrosso rent richting de bal. Bossetto met een sublieme pass. Seger is nu in balbezit. Seger schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Krętacze Miami 48%, BBB TEAM Świętochłowice 52%.
CF Krętacze Miami - BBB TEAM Świętochłowice 0:2

46e minuut.
Oćwieja onderschept slim de pass. Oćwieja geeft de bal voor. Vlajkupálil probeert naar een medespeler te passen. Korczyk is nu in balbezit. Korczyk haalt uit met een fantastische trap. Ovando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Seger is nu in balbezit. Seger speelt de bal door. Occhiogrosso heeft problemen om de bal te vangen. Occhiogrosso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - BBB TEAM Świętochłowice 0:3

59e minuut.
Vojtekovszki geeft de bal voor. Vuorela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlajkupálil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlajkupálil krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Klungelig pakt Goor de bal. Goor speelt de bal door. Korczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki schiet op doel. Ovando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - BBB TEAM Świętochłowice 1:3

67e minuut.
Monforte komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Stąporski met een sublieme pass. Goor rent richting de bal. Goor passt de bal zonder na te denken. Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Stąporski speelt de bal door. Goor rent richting de bal. Goor passt de bal zonder na te denken. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Monforte is nu in balbezit. Monforte probeert naar een medespeler te passen. Buhoiu rent richting de bal. Klungelig pakt Buhoiu de bal. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - BBB TEAM Świętochłowice 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Krętacze Miami 38%, BBB TEAM Świętochłowice 62%.
CF Krętacze Miami - BBB TEAM Świętochłowice 2:3