Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.046
  • Stadion: Never Lost
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3050
Never Lost iwora
TWYWSTB Tactiek 523
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 43.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Koral rent richting de bal. Koral passt de bal met de wreef. Xonaxonov rent richting de bal. Xonaxonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Never Lost - iwora 0:1

5e minuut.
Redes passt de bal in één keer door. Rabiński is nu in balbezit. Rabiński passt de bal in één keer door. Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. Koral haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Rożek met een sublieme pass. Klungelig pakt Koral de bal. Chiculiţă rent richting de bal. Koral verovert de bal door een tackle van achteren. Koral schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Lebbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă rent richting de bal. Koral begaat een overtreding. Koral krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Rożek passt de bal met de wreef. Koral is nu in balbezit. Grey bereikt de bal nog maar net als eerste. Koral onderschept slim de pass. Koral draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Avalos geeft een lange en hoge pass. Koral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grey is nu in balbezit. Grey geeft een hoge lob. Bakuła geeft de bal voor. Paździor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. Koral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Never Lost - iwora 0:2

42e minuut.
Chiculiţă probeert de bal aan de voet te houden. Koral is nu in balbezit. Chiculiţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koral raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rożek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Never Lost 62%, iwora 38%.
Never Lost - iwora 0:2

46e minuut.
Janus komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Daar is Ţugui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xonaxonov bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Cações onderschept slim de pass. Rożek onderschept slim de pass. Rożek haalt uit met een fantastische trap. Paździor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Cilia passt de bal zonder na te denken. Byrgiel rent richting de bal. Ţugui speelt de bal door. Afflerbach rent richting de bal. Afflerbach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Xonaxonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Cações begaat een overtreding. dos Cações krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Wabik rent richting de bal. Wabik geeft een lange en hoge pass. Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. Koral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Never Lost - iwora 0:3

75e minuut.
Cilia rent richting de bal. Redes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cilia raakt geblesseerd tijdens het duel. Andolfi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Avalos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cilia met de inworp. Brito rent richting de bal. Brito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Scotto met een harde bal richting middenveld. Rożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożek passt de bal in één keer door. Daar is Xonaxonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xonaxonov draait met de bal, schiet en ... Paal! Paździor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Never Lost - iwora 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Never Lost 61%, iwora 39%.
Never Lost - iwora 0:4