Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły Samostrzel Huragan Wojska
Lecimy z tematem Tactiek 442 v3.1
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 47.5
adequate Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Adamantidis passt de bal met de wreef. Maropoulos probeert naar een medespeler te passen. bin Johar is nu in balbezit. bin Johar schiet op doel. Van de Paar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Samostrzel - Huragan Wojska 0:1

22e minuut.
Urani verovert de bal door een tackle van achteren. Krátký onderschept slim de pass. Krátký speelt de bal door. Kupčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupčík haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Brood verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Skarżyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kupčík is nu in balbezit. Kupčík draait met de bal, schiet en ... Svirčević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Moscoso is nu in balbezit. Adamantidis verovert de bal door een tackle van achteren. Nindl verovert de bal door een tackle van achteren. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Botea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maropoulos geeft een hoge lob. Adamantidis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nindl geeft een hoge lob. Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava geeft een lange en hoge pass. Adamantidis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. bin Johar is nu in balbezit. bin Johar haalt uit met een fantastische trap. Van de Paar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Samostrzel 52%, Huragan Wojska 48%.
Orły Samostrzel - Huragan Wojska 0:1

52e minuut.
Dworzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzyński met een sublieme pass. Adamantidis is nu in balbezit. Adamantidis draait met de bal, schiet en ... Van de Paar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Samostrzel - Huragan Wojska 0:2

57e minuut.
N`Dengue met een sublieme pass. Skarżyński rent richting de bal. Skarżyński probeert naar een medespeler te passen. Rapčenko rent richting de bal. Rapčenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Urani rent richting de bal. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński speelt de bal door. bin Johar rent richting de bal. bin Johar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kupčík stond buitenspel. Doca maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Adamantidis kopt de bal weg. bin Johar is nu in balbezit. bin Johar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adamantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamantidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Urani rent richting de bal. Urani met een sublieme pass. Adamantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamantidis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Moscoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamantidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Samostrzel - Huragan Wojska 0:3

80e minuut.
Maropoulos rent richting de bal. Maropoulos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Botea de bal. Dworzyński onderschept slim de pass. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Krátký geeft een lange en hoge pass. Rapčenko kopt de bal weg. Kupčík is nu in balbezit. Kupčík haalt uit met een fantastische trap. Svirčević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Samostrzel - Huragan Wojska 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Samostrzel 49%, Huragan Wojska 51%.
Orły Samostrzel - Huragan Wojska 1:3