Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Gdańsk Cwaniaki
new Tactiek 5 liga
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 53.7
excellent Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Garcêa Bes met een snelle inworp. Uustalu rent richting de bal. Draszba verovert de bal door een tackle van achteren. Draszba geeft een hoge lob. dişbudak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Cwaniaki 0:1

13e minuut.
Martínez Rodríguez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann draait met de bal, schiet en ... Mai Đức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ziegler rent richting de bal. Wiater tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziegler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Masu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ziegler krijgt zijn hoofd ertegen. Mai Đức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Weler heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtic Gdańsk - Cwaniaki 1:1

18e minuut.
Masu bereikt de bal nog maar net als eerste. Masu speelt de bal door. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Palacios geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stalewski met de inworp. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sivecas is nu in balbezit. Sivecas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Sivecas is nu in balbezit. Uustalu onderschept slim de pass. Uustalu met een sublieme pass. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann draait met de bal, schiet en ... Mai Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 60%, Cwaniaki 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Gdańsk - Cwaniaki 1:1

46e minuut.
Draszba geeft een lange en hoge pass. Sivecas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turczyński. Turczyński krijgt een gele kaart. Sivecas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ilis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Socarrás probeert de bal aan de voet te houden. Wiater speelt de bal door. Stalewski is nu in balbezit. Ziegler onderschept slim de pass. Ziegler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Martínez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Garcêa Bes probeert de bal aan de voet te houden. Ziegler rent richting de bal. Ziegler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Thalmann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weler. Thalmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Masu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thalmann springt en kopt de bal. Weler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Weler geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Masu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Mai Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Weler is nu in balbezit. Weler geeft een lange en hoge pass. Uustalu kopt de bal weg. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Valentin met een sublieme pass. Masu rent richting de bal. Masu geeft de bal voor. Thalmann rent richting de bal. Thalmann haalt uit met een fantastische trap. Mai Đức bokst de bal weg.

67e minuut.
Daar is Ilis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masu met een sublieme pass. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Mai Đức maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mai Đức met een harde bal richting middenveld. Masu kopt de bal weg. Stalewski is nu in balbezit. Ziegler onderschept slim de pass. Ziegler schiet op doel. Mai Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Martínez Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Ziegler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stalewski. Stalewski krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Mai Đức niet meer kan verder spelen. Hampl komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Sarney rent richting de bal. Sarney passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Draszba de bal. Draszba geeft de bal voor. Sivecas springt en kopt de bal. dişbudak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 41%, Cwaniaki 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Gdańsk - Cwaniaki 1:1