Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.046
  • Stadion: Cwaniaki Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 25290
Cwaniaki Celtic Gdańsk
5 liga Tactiek new
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.9 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Masu geeft een hoge lob. Thalmann rent richting de bal. Garcêa Bes is nu in balbezit. Thalmann verovert de bal door een tackle van achteren. Thalmann haalt uit met een fantastische trap. Mai Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Socarrás kopt de bal weg. Havukainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Havukainen geeft een hoge lob. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Celtic Gdańsk 1:0

10e minuut.
Stalewski rent richting de bal. Stalewski met een sublieme pass. Draszba rent richting de bal. Draszba geeft de bal voor. Sivecas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Socarrás rent richting de bal. Socarrás geeft de bal voor. Meireles heeft problemen om de bal te vangen. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas schiet op doel. dişbudak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Masu passt de bal zonder na te denken. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarney tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziegler raakt geblesseerd tijdens het duel. Valentin komt bij de bal en schiet. Mai Đức bokst de bal weg.

17e minuut.
Stalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Stalewski geeft een hoge lob. Turczyński probeert de bal aan de voet te houden. Sivecas is nu in balbezit. Sivecas schiet op doel. dişbudak bokst de bal weg.

18e minuut.
Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarney geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Palacios de bal onder controle te krijgen. Sivecas is nu in balbezit. Sivecas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Draszba rent richting de bal. Draszba geeft de bal voor. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas schiet op doel. dişbudak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Celtic Gdańsk 2:0

24e minuut.
Draszba passt de bal in één keer door. Havukainen geeft de bal voor. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas haalt uit met een fantastische trap. dişbudak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Celtic Gdańsk 3:0

34e minuut.
Martínez Rodríguez onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziegler. Martínez Rodríguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stalewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Socarrás is nu in balbezit. Socarrás geeft een hoge lob. Sivecas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Valentin probeert naar een medespeler te passen. Thalmann rent richting de bal. Martínez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann verovert de bal door een tackle van achteren. Thalmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Havukainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Havukainen passt de bal zonder na te denken. Sivecas is nu in balbezit. Sivecas haalt uit met een fantastische trap. dişbudak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Celtic Gdańsk 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cwaniaki 34%, Celtic Gdańsk 66%.
Cwaniaki - Celtic Gdańsk 4:0

47e minuut.
Valentin onderschept slim de pass. Masu bereikt de bal nog maar net als eerste. Masu speelt de bal door. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Celtic Gdańsk 4:1

54e minuut.
Sarney rent richting de bal. Sarney geeft een lange en hoge pass. Palacios met een sublieme pass. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler schiet op doel. Mai Đức bokst de bal weg. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Mai Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tyszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Celtic Gdańsk 4:2

77e minuut.
Sarney met een sublieme pass. Garcêa Bes rent richting de bal. Thalmann onderschept slim de pass. Thalmann haalt uit met een fantastische trap. Mai Đức maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Celtic Gdańsk 4:3

90e minuut.
Masu geeft een lange en hoge pass. Stalewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziegler. Ziegler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cwaniaki 37%, Celtic Gdańsk 63%.
Cwaniaki - Celtic Gdańsk 4:3