Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrz Tarnów Orły Samostrzel
c Tactiek Lecimy z tematem
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 39.6
formidable Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


3e minuut.
Manzi met een sublieme pass. Tsopp rent richting de bal. Tsopp met een sublieme pass. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera is nu in balbezit. Adames probeert naar een medespeler te passen. Manzi rent richting de bal. Manzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Manzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nindl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Adames legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Orły Samostrzel 1:0

16e minuut.
Diaz passt de bal met de wreef. Franksson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skarżyński. Skarżyński krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gasparetti rent richting de bal. N`Dengue begaat een overtreding. Gasparetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gasparetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Manzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Orły Samostrzel 2:0

25e minuut.
N`Dengue speelt de bal door. Rapčenko is nu in balbezit. Rapčenko met een sublieme pass. Daar is Kupčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupčík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mochnacz speelt de bal door. Rapčenko probeert naar een medespeler te passen. Kupčík is nu in balbezit. Kupčík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Orły Samostrzel 2:1

27e minuut.
Puchniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchniarz geeft een hoge lob. Moscoso kopt de bal weg. Tsopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsopp geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrz Tarnów 52%, Orły Samostrzel 48%.
Wrz Tarnów - Orły Samostrzel 2:1

51e minuut.
Nindl geeft een hoge lob. Gasparetti rent richting de bal. Gasparetti passt de bal met de wreef. Daar is Manzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Orły Samostrzel 3:1

53e minuut.
Kozera rent richting de bal. Adames is nu in balbezit. Adames passt de bal met de wreef. Manzi is nu in balbezit. Manzi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Orły Samostrzel 4:1

55e minuut.
Gasparetti speelt de bal door. Franksson is nu in balbezit. Franksson speelt de bal door. Manzi rent richting de bal. Manzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Krátký speelt de bal door. Adames geeft een lange en hoge pass. Kozera rent richting de bal. Kozera haalt uit met een fantastische trap. Van de Paar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Orły Samostrzel 5:1

58e minuut.
Klungelig pakt Kupčík de bal. Manzi begaat een overtreding. Kupčík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krátký met een snel genomen vrije trap. Rapčenko springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Manzi rent richting de bal. Manzi met een sublieme pass. Kozera heeft problemen om de bal te vangen. Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Adames schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Orły Samostrzel 6:1

62e minuut.
Kozera is nu in balbezit. Botea onderschept slim de pass. Tsopp onderschept slim de pass. Kozera rent richting de bal. Kozera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Franksson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Manzi de bal. Manzi draait met de bal, schiet en ... Van de Paar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Orły Samostrzel 7:1

66e minuut.
Puchniarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cincă is nu in balbezit. Adames verovert de bal door een tackle van achteren. Adames geeft een hoge lob. Manzi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Diaz is nu in balbezit. Diaz probeert naar een medespeler te passen. Franksson met een sublieme pass. Kozera is nu in balbezit. Kozera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manzi rent richting de bal. Manzi schiet op doel. Van de Paar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Orły Samostrzel 8:1

74e minuut.
Cincă passt de bal met de wreef. N`Dengue is nu in balbezit. N`Dengue met een sublieme pass. Rapčenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapčenko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kupčík rent richting de bal. Kupčík haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Adames met een sublieme pass. Tsopp rent richting de bal. Tsopp probeert naar een medespeler te passen. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Orły Samostrzel 9:1

78e minuut.
Puchniarz speelt de bal door. Daar is Tsopp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsopp passt de bal met de wreef. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Manzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Orły Samostrzel 10:1

80e minuut.
Moscoso kopt de bal weg. Inworp. Puchniarz met een snelle inworp. Adames geeft een hoge lob. Manzi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Orły Samostrzel 11:1

86e minuut.
Mochnacz speelt de bal door. N`Dengue bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dengue speelt de bal door. Rapčenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapčenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kozera passt de bal zonder na te denken. Daar is Manzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manzi passt de bal zonder na te denken. Kozera rent richting de bal. Kozera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Krátký passt de bal zonder na te denken. Kupčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparetti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gasparetti krijgt een gele kaart. Kupčík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cincă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kupčík is nu in balbezit. Kupčík schiet op doel. Jáuregui bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrz Tarnów 39%, Orły Samostrzel 61%.
Wrz Tarnów - Orły Samostrzel 11:1