Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.046
  • Stadion: iwora Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17344
iwora K.S Amator Jesionka
523 Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Della Bella passt de bal zonder na te denken. Bergendahl rent richting de bal. Glody rent richting de bal. Glody geeft een hoge lob. Kónya kopt de bal weg. Scotto bokst de bal weg.

25e minuut.
Glody geeft de bal voor. Della Bella maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Cârlea de bal. Bergendahl is nu in balbezit. Bergendahl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Cârlea rent richting de bal. Cârlea passt de bal met de wreef. Bergendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergendahl draait met de bal, schiet en ... Scotto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - K.S Amator Jesionka 0:1

32e minuut.
Glody probeert naar een medespeler te passen. Bergendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergendahl passt de bal met de wreef. Cârlea is nu in balbezit. Cârlea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Morgansson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bakuła de bal. Kónya is nu in balbezit. Kónya geeft een hoge lob. Bergendahl krijgt zijn hoofd ertegen. Scotto bokst de bal weg. Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - K.S Amator Jesionka 0:2

44e minuut.
Qualizza geeft een hoge lob. Garboś bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboś passt de bal zonder na te denken. Rożek is nu in balbezit. Rożek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iwora 50%, K.S Amator Jesionka 50%.
iwora - K.S Amator Jesionka 0:2

46e minuut.
Janus komt het veld opgelopen. Di Felice komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Glody geeft een hoge lob. Tun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tun passt de bal in één keer door. Cârlea rent richting de bal. Cârlea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - K.S Amator Jesionka 0:3

61e minuut.
Tun is nu in balbezit. Tun geeft de bal voor. Cârlea heeft problemen om de bal te vangen. Kónya geeft de bal voor. Bergendahl maakt een snoekduik en kopt de bal. Scotto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Rożek passt de bal in één keer door. Xonaxonov heeft problemen om de bal te vangen. Xonaxonov passt de bal zonder na te denken. Di Felice is nu in balbezit. Di Felice schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Avalos heeft problemen om de bal te vangen. Della Bella probeert naar een medespeler te passen. Glody geeft de bal voor. Cârlea krijgt zijn hoofd ertegen. Scotto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - K.S Amator Jesionka 0:4

75e minuut.
Doeltrap. Andolfi komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Glody passt de bal met de wreef. Cârlea rent richting de bal. Cârlea probeert naar een medespeler te passen. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iwora 73%, K.S Amator Jesionka 27%.
iwora - K.S Amator Jesionka 0:4