Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Wojska BBB TEAM Świętochłowice
442 v3.1 Tactiek WinWinWin
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 45.1
very good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Urani probeert naar een medespeler te passen. Adamantidis is nu in balbezit. Adamantidis passt de bal met de wreef. bin Johar rent richting de bal. bin Johar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Massaux is nu in balbezit. Massaux passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Adamantidis de bal. Adamantidis schiet op doel. Ovando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Wojska - BBB TEAM Świętochłowice 1:0

11e minuut.
Bossetto rent richting de bal. Bossetto met een sublieme pass. Seger is nu in balbezit. Seger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan Wojska - BBB TEAM Świętochłowice 1:1

13e minuut.
Briscariu passt de bal in één keer door. Vuorela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorela passt de bal met de wreef. Seger bereikt de bal nog maar net als eerste. Seger schiet op doel. Svirčević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Maropoulos speelt de bal door. Urani bereikt de bal nog maar net als eerste. Urani speelt de bal door. Adamantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamantidis draait met de bal, schiet en ... Ovando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Feldhofer heeft problemen om de bal te vangen. bin Johar is nu in balbezit. bin Johar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Wojska - BBB TEAM Świętochłowice 2:1

19e minuut.
Dana met een sublieme pass. Schuurs bereikt de bal nog maar net als eerste. Dana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schuurs moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Schuurs kan niet meer verder spelen. Vojtekovszki komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Vuorela is nu in balbezit. Vuorela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Doca de bal. Occhiogrosso is nu in balbezit. Occhiogrosso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Maropoulos probeert de bal aan de voet te houden. Doca kopt de bal weg. Urani bereikt de bal nog maar net als eerste. Occhiogrosso verovert de bal door een tackle van achteren. Occhiogrosso schiet op doel. Svirčević bokst de bal weg. Buzea heeft problemen om de bal te vangen. Occhiogrosso is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan Wojska - BBB TEAM Świętochłowice 2:2

31e minuut.
Kayabaşı komt het veld opgelopen. Adiloğlu komt het veld opgelopen. Kum komt het veld opgelopen. Radeljić komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Buzea kopt de bal weg. Klungelig pakt Maropoulos de bal. Maropoulos probeert naar een medespeler te passen. bin Johar rent richting de bal. bin Johar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ovando met een harde bal richting middenveld. Seger kopt de bal weg. Klungelig pakt Buzea de bal. Occhiogrosso is nu in balbezit. Occhiogrosso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bossetto kopt de bal weg. Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava passt de bal in één keer door. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar haalt uit met een fantastische trap. Ovando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Wojska 52%, BBB TEAM Świętochłowice 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huragan Wojska - BBB TEAM Świętochłowice 2:2

46e minuut.
Bossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamantidis onderschept slim de pass. Adamantidis met een sublieme pass. bin Johar is nu in balbezit. bin Johar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Dana bereikt de bal nog maar net als eerste. Seger onderschept slim de pass. Seger passt de bal in één keer door. Occhiogrosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Occhiogrosso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Wojska - BBB TEAM Świętochłowice 2:3

51e minuut.
bin Johar heeft problemen om de bal te vangen. Radeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Johar. bin Johar krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Urani heeft problemen om de bal te vangen. Urani met een sublieme pass. Maropoulos speelt de bal door. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Neseckas geeft een hoge lob. Occhiogrosso kan de bal niet met de borst controleren. Urani met een sublieme pass. Adamantidis rent richting de bal. Adamantidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kum heeft problemen om de bal te vangen. bin Johar rent richting de bal. Kum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kum krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Nava is nu in balbezit. Farias begaat een overtreding. Nava raakt geblesseerd tijdens het duel. Maropoulos met een snel genomen vrije trap. Adamantidis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Urani speelt de bal door. Neseckas rent richting de bal. Neseckas geeft een hoge lob. Occhiogrosso rent richting de bal. Occhiogrosso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Adamantidis onderschept slim de pass. Adamantidis geeft de bal voor. Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava geeft een hoge lob. Ovando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan Wojska - BBB TEAM Świętochłowice 3:3

73e minuut.
Farias kopt de bal weg. Seger probeert de bal aan de voet te houden. Buzea is nu in balbezit. Seger verovert de bal door een tackle van achteren. Seger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Kum speelt de bal door. Adiloğlu geeft een hoge lob. Occhiogrosso is nu in balbezit. Occhiogrosso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Wojska - BBB TEAM Świętochłowice 3:4

83e minuut.
Nava speelt de bal door. Maropoulos rent richting de bal. Maropoulos passt de bal zonder na te denken. bin Johar rent richting de bal. bin Johar draait met de bal, schiet en ... Ovando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Wojska 57%, BBB TEAM Świętochłowice 43%.
Huragan Wojska - BBB TEAM Świętochłowice 3:4