Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duch Puszczy Białystok BBB TEAM Świętochłowice
523 Tactiek WinWinWin
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 44.4
very good Schieten solid
very good Passen good
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Mlačić onderschept slim de pass. Mlačić passt de bal zonder na te denken. Daar is Née, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Née geeft een lange en hoge pass. Golak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zsolnai rent richting de bal. Zsolnai passt de bal zonder na te denken. Palewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Seger verovert de bal door een tackle van achteren. Seger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Occhiogrosso met een sublieme pass. Toninelli probeert wanhopig de bal te grijpen. Bossetto rent richting de bal. Bossetto draait met de bal, schiet en ... Toninelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Née kopt de bal weg. Née rent richting de bal. Née probeert naar een medespeler te passen. Golak is nu in balbezit. Golak schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Koziara verovert de bal door een tackle van achteren. Koziara geeft een hoge lob. Daar is Sofian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golak rent richting de bal. Golak draait met de bal, schiet en ... Ovando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ovando met een harde bal richting middenveld. Zsolnai kopt de bal weg. Daar is Massaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Adiloğlu komt het veld opgelopen. Kayabaşı komt het veld opgelopen. Vojtekovszki komt het veld opgelopen. Kum komt het veld opgelopen. Radeljić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duch Puszczy Białystok 42%, BBB TEAM Świętochłowice 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Duch Puszczy Białystok - BBB TEAM Świętochłowice 0:0

56e minuut.
Seger rent richting de bal. Zsolnai begaat een overtreding. Seger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adiloğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Occhiogrosso kopt de bal weg. Seger rent richting de bal. Seger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Golak probeert naar een medespeler te passen. Née rent richting de bal. Née speelt de bal door. Ringlepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringlepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - BBB TEAM Świętochłowice 1:0

60e minuut.
Pasik met een sublieme pass. Née speelt de bal door. Golak is nu in balbezit. Golak haalt uit met een fantastische trap. Ovando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ovando met een harde bal richting middenveld. Mlačić kopt de bal weg. Klungelig pakt Vojtekovszki de bal. Golak is nu in balbezit. Golak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ringlepp geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Née de bal onder controle te krijgen. Née geeft een hoge lob. Daar is Golak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Palewicz geeft de bal voor. Golak kopt de bal weg. Ringlepp probeert de bal met de borst te controleren. Ringlepp schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Occhiogrosso onderschept slim de pass. Palewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Occhiogrosso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Farias met een snel genomen vrije trap. Seger springt en kopt de bal. Toninelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Vojtekovszki rent richting de bal. Vojtekovszki geeft een hoge lob. Golak is nu in balbezit. Golak draait met de bal, schiet en ... Ovando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - BBB TEAM Świętochłowice 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duch Puszczy Białystok 42%, BBB TEAM Świętochłowice 58%.
Duch Puszczy Białystok - BBB TEAM Świętochłowice 2:0