Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BBB TEAM Świętochłowice Duch Puszczy Białystok
WinWinWin Tactiek 523
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 59
very good Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Kayabaşı is nu in balbezit. Luz rent richting de bal. Kayabaşı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kayabaşı is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Luz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koziara met een snel genomen vrije trap. Golak springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zsolnai met een sublieme pass. Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz passt de bal in één keer door. Golak is nu in balbezit. Golak haalt uit met een fantastische trap. Ovando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Zsolnai kopt de bal weg. Luz rent richting de bal. Luz geeft een hoge lob. Golak springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vojtekovszki geeft een hoge lob. Daar is Palewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Occhiogrosso verovert de bal door een tackle van achteren. Occhiogrosso draait met de bal, schiet en ... Toninelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BBB TEAM Świętochłowice - Duch Puszczy Białystok 1:0

25e minuut.
Occhiogrosso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ardaş. Occhiogrosso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gómez Castaño zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Seger springt en kopt de bal. Toninelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Luz passt de bal zonder na te denken. Daar is Qassem Yousef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qassem Yousef probeert naar een medespeler te passen. Née is nu in balbezit. Née geeft een hoge lob. Ovando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Vojtekovszki kopt de bal weg. Née speelt de bal door. Qassem Yousef geeft een lange en hoge pass. Golak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Luz is nu in balbezit. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak rent richting de bal. Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz haalt uit met een fantastische trap. Ovando bokst de bal weg. Klungelig pakt Golak de bal. Luz is nu in balbezit. Luz draait met de bal, schiet en ... Ovando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BBB TEAM Świętochłowice - Duch Puszczy Białystok 1:1

33e minuut.
Seger rent richting de bal. Seger passt de bal met de wreef. Daar is Occhiogrosso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Occhiogrosso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BBB TEAM Świętochłowice - Duch Puszczy Białystok 2:1

33e minuut.
Mlačić speelt de bal door. Née is nu in balbezit. Née geeft een lange en hoge pass. Golak springt en kopt de bal. Ovando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BBB TEAM Świętochłowice - Duch Puszczy Białystok 2:2

40e minuut.
Seger rent richting de bal. Seger passt de bal met de wreef. Occhiogrosso rent richting de bal. Occhiogrosso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BBB TEAM Świętochłowice 53%, Duch Puszczy Białystok 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BBB TEAM Świętochłowice - Duch Puszczy Białystok 2:2

48e minuut.
Mlačić rent richting de bal. Gómez Castaño verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Castaño passt de bal met de wreef. Occhiogrosso is nu in balbezit. Occhiogrosso haalt uit met een fantastische trap. Toninelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Qassem Yousef speelt de bal door. Mlačić kan de bal niet met de borst controleren. Mlačić met een sublieme pass. Luz is nu in balbezit. Luz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mlačić kopt de bal weg. Daar is Golak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak verovert de bal door een tackle van achteren. Golak haalt uit met een fantastische trap. Ovando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Seger probeert naar een medespeler te passen. Palewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño onderschept slim de pass. Occhiogrosso rent richting de bal. Occhiogrosso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Mlačić probeert naar een medespeler te passen. Née is nu in balbezit. Née passt de bal met de wreef. Qassem Yousef heeft problemen om de bal te vangen. Qassem Yousef geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Araya probeert naar een medespeler te passen. Gómez Castaño rent richting de bal. Gómez Castaño probeert naar een medespeler te passen. Seger rent richting de bal. Seger haalt uit met een fantastische trap. Toninelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Occhiogrosso is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gómez Castaño geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Seger krijgt zijn hoofd ertegen. Toninelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BBB TEAM Świętochłowice - Duch Puszczy Białystok 3:2

69e minuut.
Koziara verovert de bal door een tackle van achteren. Koziara met een sublieme pass. Zsolnai probeert de bal met de borst te controleren. Zsolnai geeft een lange en hoge pass. Golak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Inworp. Sofian komt het veld opgelopen. Feldhofer komt het veld opgelopen. Massaux komt het veld opgelopen. Schuurs komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Qassem Yousef probeert naar een medespeler te passen. Née controleert de bal met de borst. Née speelt de bal door. Golak rent richting de bal. Golak haalt uit met een fantastische trap. Ovando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Schuurs geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koziara met de inworp. Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz geeft een hoge lob. Ovando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Feldhofer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qassem Yousef met de inworp. Née geeft de bal voor. Golak krijgt zijn hoofd ertegen. Ovando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BBB TEAM Świętochłowice 57%, Duch Puszczy Białystok 43%.
BBB TEAM Świętochłowice - Duch Puszczy Białystok 3:2