Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów B Never Lost
2024WIG Tactiek TWYWSTB
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 37.6
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen average


9e minuut.
Bolvig rent richting de bal. Bolvig passt de bal zonder na te denken. Satwant is nu in balbezit. Satwant draait met de bal, schiet en ... Paździor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Bajek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kyritsis geeft een lange en hoge pass. Lebbe controleert de bal met de borst. Satwant rent richting de bal. Satwant schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kyritsis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolvig rent richting de bal. Bolvig geeft de bal voor. Paździor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bolvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolvig geeft een hoge lob. Daar is dos Cações, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amadeo is nu in balbezit. Amadeo haalt uit met een fantastische trap. Paździor bokst de bal weg.

27e minuut.
Chiculiţă speelt de bal door. Schreiber rent richting de bal. Schreiber geeft de bal voor. Klungelig pakt Kyritsis de bal. Kyritsis geeft een lange en hoge pass. Paździor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Klungelig pakt Byrgiel de bal. Urtasun is nu in balbezit. Urtasun passt de bal in één keer door. Amadeo rent richting de bal. Amadeo haalt uit met een fantastische trap. Paździor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów B - Never Lost 1:0

33e minuut.
Kuźniak met een snelle inworp. Kyritsis is nu in balbezit. Kyritsis geeft een lange en hoge pass. Amadeo is nu in balbezit. Amadeo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Satwant rent richting de bal. Satwant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów B - Never Lost 2:0

35e minuut.
Cilia kopt de bal weg. Afflerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urtasun. Urtasun krijgt een gele kaart.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kyritsis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Satwant kopt de bal weg. Amadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadeo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kuźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźniak geeft de bal voor. Amadeo kopt de bal weg. Satwant is nu in balbezit. Satwant schiet op doel. Paździor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Grey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satwant rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant speelt de bal door. Amadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadeo draait met de bal, schiet en ... Paździor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów B - Never Lost 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów B 31%, Never Lost 69%.
Zagaje Gdów B - Never Lost 3:0

47e minuut.
Urtasun met de inworp. Bolvig is nu in balbezit. Bolvig passt de bal zonder na te denken. Satwant rent richting de bal. Satwant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów B - Never Lost 4:0

50e minuut.
Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtasun onderschept slim de pass. Urtasun speelt de bal door. Satwant rent richting de bal. Satwant draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bolvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolvig passt de bal in één keer door. Kyritsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyritsis met een sublieme pass. Lebbe rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów B - Never Lost 5:0

53e minuut.
Urtasun bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtasun geeft een lange en hoge pass. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant draait met de bal, schiet en ... Paździor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Urtasun heeft problemen om de bal te vangen. Urtasun geeft de bal voor. Klungelig pakt Grey de bal. Satwant rent richting de bal. Satwant haalt uit met een fantastische trap. Paździor bokst de bal weg.

56e minuut.
Bajek geeft een hoge lob. Inworp. Kyritsis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolvig geeft een hoge lob. Amadeo maakt een snoekduik en kopt de bal. Paździor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lebbe de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów B - Never Lost 6:0

61e minuut.
Kyritsis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Amadeo de bal onder controle te krijgen. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant haalt uit met een fantastische trap. Paździor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów B - Never Lost 7:0

68e minuut.
Bolvig probeert naar een medespeler te passen. Kyritsis geeft een lange en hoge pass. dos Cações heeft problemen om de bal te vangen. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant haalt uit met een fantastische trap. Paździor bokst de bal weg.

70e minuut.
Roşca probeert naar een medespeler te passen. Satwant kopt de bal weg. Klungelig pakt Lebbe de bal. Amadeo is nu in balbezit. Amadeo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Satwant geeft een lange en hoge pass. Amadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadeo schiet op doel. Lebbe probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Berchtold rent richting de bal. Berchtold geeft een hoge lob. Daar is Lebbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadeo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Paździor met een harde bal richting middenveld. Urtasun kopt de bal weg. Grey bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant verovert de bal door een tackle van achteren. Satwant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bolvig probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kyritsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyritsis geeft een hoge lob. Amadeo rent richting de bal. Amadeo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów B 21%, Never Lost 79%.
Zagaje Gdów B - Never Lost 7:0