Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.046
  • Stadion: Bodo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14685
Orły Samostrzel CF Krętacze Miami
Lecimy z tematem Tactiek FRK-2_vol.3
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
40.8 gemiddelde waardering 57.2
average Schieten very good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Van de Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlajkupálil onderschept slim de pass. Korczyk is nu in balbezit. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor haalt uit met een fantastische trap. Włodarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Goor geeft een lange en hoge pass. Van de Paar heeft problemen om de bal te vangen. Korczyk is nu in balbezit. Korczyk draait met de bal, schiet en ... Włodarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Samostrzel - CF Krętacze Miami 0:1

15e minuut.
Cincă rent richting de bal. Korczyk onderschept slim de pass. Korczyk met een sublieme pass. Goor is nu in balbezit. Goor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ortaylı met een sublieme pass. Korczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochnacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlajkupálil verovert de bal door een tackle van achteren. Vlajkupálil geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. N`Dengue passt de bal in één keer door. Daar is Skarżyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortaylı. Ortaylı krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Skarżyński geeft een lange en hoge pass. Kaldenhoff is nu in balbezit. Kaldenhoff geeft een hoge lob. Ciświcki springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nindl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nguyen komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Korczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moscoso. Korczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Korczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Kaldenhoff geeft een lange en hoge pass. Vlajkupálil kopt de bal weg. Daar is Moscoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Goor is nu in balbezit. Moscoso begaat een overtreding. Goor raakt geblesseerd tijdens het duel. Eklemović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Korczyk de bal. Goor is nu in balbezit. Goor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Samostrzel - CF Krętacze Miami 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Samostrzel 65%, CF Krętacze Miami 35%.
Orły Samostrzel - CF Krętacze Miami 0:2

50e minuut.
Ortaylı passt de bal met de wreef. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki passt de bal met de wreef. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Oćwieja onderschept slim de pass. Vlajkupálil speelt de bal door. Korczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Korczyk de bal. Korczyk draait met de bal, schiet en ... Włodarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Vlajkupálil probeert naar een medespeler te passen. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Korczyk de bal. Korczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Donello geeft een lange en hoge pass. Korczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moscoso krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kaldenhoff heeft problemen om de bal te vangen. Kupčík rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaldenhoff. Kaldenhoff krijgt een gele kaart. Kupčík raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. N`Dengue neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Samostrzel - CF Krętacze Miami 1:2

64e minuut.
Kaldenhoff passt de bal in één keer door. Ortaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortaylı passt de bal met de wreef. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Samostrzel - CF Krętacze Miami 1:3

67e minuut.
Krátký onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciświcki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Korczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goor is nu in balbezit. Goor geeft de bal voor. Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap. Włodarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Van de Paar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korczyk met de inworp. Goor is nu in balbezit. Goor haalt uit met een fantastische trap. Włodarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Samostrzel - CF Krętacze Miami 1:4

79e minuut.
Krátký is nu in balbezit. Ortaylı onderschept slim de pass. Ortaylı geeft een lange en hoge pass. Korczyk rent richting de bal. Korczyk draait met de bal, schiet en ... Włodarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciświcki heeft problemen om de bal te vangen. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki draait met de bal, schiet en ... Włodarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Korczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Włodarski bokst de bal weg.

85e minuut.
Goor geeft de bal voor. Korczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Korczyk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Korczyk kan niet meer verder spelen. Monforte komt het veld opgelopen. Goor kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Stąporski onderschept slim de pass. Stąporski geeft een hoge lob. Ortaylı kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciświcki de bal. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Goor rent richting de bal. Goor passt de bal zonder na te denken. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap. Włodarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Samostrzel 65%, CF Krętacze Miami 35%.
Orły Samostrzel - CF Krętacze Miami 1:4