Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Gdańsk Orły Samostrzel
new Tactiek Lecimy z tematem
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
29 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 41.6
excellent Schieten weak
solid Passen adequate
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Moscoso geeft de bal voor. Inworp. Şərəfov met een snelle inworp. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann geeft de bal voor. Włodarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Orły Samostrzel 1:0

18e minuut.
Thalmann rent richting de bal. Daar is Thalmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thalmann passt de bal met de wreef. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel. Włodarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Orły Samostrzel 2:0

21e minuut.
Şərəfov is nu in balbezit. Ziegler rent richting de bal. Şərəfov is nu in balbezit. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Orły Samostrzel 3:0

25e minuut.
Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler passt de bal zonder na te denken. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Orły Samostrzel 4:0

31e minuut.
Ziegler is nu in balbezit. Ziegler passt de bal met de wreef. Botea rent richting de bal. Thalmann verovert de bal door een tackle van achteren. Thalmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Van de Paar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şərəfov met een snelle inworp. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Ziegler passt de bal met de wreef. Thalmann is nu in balbezit. Van de Paar rent richting de bal. Thalmann verovert de bal door een tackle van achteren. Thalmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 38%, Orły Samostrzel 62%.
Celtic Gdańsk - Orły Samostrzel 4:0

50e minuut.
Ziegler rent richting de bal. Ziegler schiet op doel. Skarżyński probeert de bal aan de voet te houden. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
N`Dengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapčenko is nu in balbezit. Valentin speelt de bal door. Mochnacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochnacz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Şərəfov onderschept slim de pass. Daar is Şərəfov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərəfov probeert naar een medespeler te passen. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann draait met de bal, schiet en ... Włodarski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Ziegler passt de bal met de wreef. Şərəfov rent richting de bal. Met opzet legt Cincă zijn tegenspeler op de grond. Cincă krijgt een gele kaart. Şərəfov raakt geblesseerd tijdens het duel. Valentin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ziegler krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Ziegler heeft problemen om de bal te vangen. Şərəfov rent richting de bal. Şərəfov passt de bal met de wreef. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rapčenko probeert de bal met de borst te controleren. Valentin rent richting de bal. Valentin geeft een lange en hoge pass. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann schiet op doel. Włodarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şərəfov is nu in balbezit. Şərəfov haalt uit met een fantastische trap. Włodarski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Orły Samostrzel 5:0

70e minuut.
Thalmann rent richting de bal. Thalmann geeft de bal voor. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Włodarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

78e minuut.
Van de Paar is nu in balbezit. Şərəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Şərəfov probeert naar een medespeler te passen. Ziegler rent richting de bal. Ziegler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Şərəfov geeft de bal voor. Thalmann kopt de bal weg. Daar is Krátký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərəfov is nu in balbezit. Şərəfov haalt uit met een fantastische trap. Włodarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler schiet op doel. Włodarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Ziegler probeert naar een medespeler te passen. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann passt de bal in één keer door. Ziegler rent richting de bal. Ziegler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Orły Samostrzel 6:0

89e minuut.
Uustalu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Van de Paar de bal. Thalmann rent richting de bal. Thalmann draait met de bal, schiet en ... Włodarski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Orły Samostrzel 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 47%, Orły Samostrzel 53%.
Celtic Gdańsk - Orły Samostrzel 7:0