Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Krętacze Miami Never Lost
FRK-2_vol.3 Tactiek TWYWSTB
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 35.5
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen average


3e minuut.
Lenda Urbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenda Urbana geeft een hoge lob. Ortaylı kopt de bal weg. Goor heeft problemen om de bal te vangen. Goor haalt uit met een fantastische trap. Paździor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Paździor trapt de bal weg van het doel. Eklemović kopt de bal weg. dos Cações rent richting de bal. Goor onderschept slim de pass. Goor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Never Lost 1:0

14e minuut.
Vlajkupálil passt de bal zonder na te denken. Monforte rent richting de bal. Monforte passt de bal met de wreef. Ortaylı is nu in balbezit. Ortaylı haalt uit met een fantastische trap. Paździor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Vlajkupálil passt de bal zonder na te denken. Lenda Urbana rent richting de bal. Grey begaat een overtreding. Lenda Urbana raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vlajkupálil neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vlajkupálil passt de bal met de wreef. Ortaylı rent richting de bal. Ortaylı passt de bal in één keer door. Goor is nu in balbezit. Goor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Grey geeft een hoge lob. Eklemović speelt de bal door. Vlajkupálil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lenda Urbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenda Urbana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Chiculiţă rent richting de bal. Ortaylı onderschept slim de pass. Ortaylı probeert naar een medespeler te passen. Goor is nu in balbezit. Goor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Byrgiel met een sublieme pass. Eklemović heeft problemen om de bal te vangen. Eklemović passt de bal zonder na te denken. Goor is nu in balbezit. Goor haalt uit met een fantastische trap. Paździor bokst de bal weg.

33e minuut.
Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lebbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monforte geeft de bal voor. Goor maakt een snoekduik en kopt de bal. Paździor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Never Lost 2:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goor met de inworp. Vlajkupálil met een sublieme pass. Lenda Urbana is nu in balbezit. Lenda Urbana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Never Lost 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Krętacze Miami 24%, Never Lost 76%.
CF Krętacze Miami - Never Lost 3:0

46e minuut.
Lenda Urbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Monforte is nu in balbezit. Monforte passt de bal zonder na te denken. Lenda Urbana is nu in balbezit. Lenda Urbana draait met de bal, schiet en ... Paździor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Never Lost 4:0

49e minuut.
Lebbe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monforte met een snelle inworp. Eklemović bereikt de bal nog maar net als eerste. Eklemović geeft de bal voor. Paździor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Eklemović passt de bal zonder na te denken. Vlajkupálil rent richting de bal. Vlajkupálil passt de bal zonder na te denken. Lenda Urbana kan de bal niet met de borst controleren. Lenda Urbana haalt uit met een fantastische trap. Paździor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Klungelig pakt Monforte de bal. Monforte geeft een lange en hoge pass. Ortaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor rent richting de bal. Goor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Never Lost 5:0

60e minuut.
Cilia rent richting de bal. Vlajkupálil verovert de bal door een tackle van achteren. Vlajkupálil speelt de bal door. Lenda Urbana rent richting de bal. Lenda Urbana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Eklemović passt de bal met de wreef. Vlajkupálil speelt de bal door. Lenda Urbana heeft problemen om de bal te vangen. Lenda Urbana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Never Lost 6:0

64e minuut.
Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor passt de bal in één keer door. Lenda Urbana is nu in balbezit. Lenda Urbana schiet op doel. Paździor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Never Lost 7:0

67e minuut.
Klungelig pakt Lenda Urbana de bal. Lebbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenda Urbana onderschept slim de pass. Lenda Urbana schiet op doel. Paździor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Monforte speelt de bal door. Vlajkupálil rent richting de bal. Grey is nu in balbezit. Vlajkupálil verovert de bal door een tackle van achteren. Vlajkupálil geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Monforte is nu in balbezit. Monforte passt de bal met de wreef. Daar is dos Cações, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goor rent richting de bal. Goor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lenda Urbana rent richting de bal. dos Cações is nu in balbezit. dos Cações geeft de bal voor. Lenda Urbana is nu in balbezit. Lenda Urbana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Goor met de inworp. Vlajkupálil probeert naar een medespeler te passen. Lenda Urbana rent richting de bal. Lenda Urbana haalt uit met een fantastische trap. Paździor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Never Lost 8:0

82e minuut.
Grey rent richting de bal. Grey geeft de bal voor. Ţugui met een sublieme pass. Afflerbach rent richting de bal. Afflerbach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Monforte geeft een hoge lob. Ortaylı rent richting de bal. Ortaylı passt de bal zonder na te denken. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor haalt uit met een fantastische trap. Paździor bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Goor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lenda Urbana kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortaylı met een snelle inworp. Bajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor onderschept slim de pass. Goor geeft een hoge lob. Paździor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lenda Urbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenda Urbana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Never Lost 9:0

87e minuut.
Ţugui passt de bal zonder na te denken. Eklemović met een sublieme pass. Ortaylı met een sublieme pass. Klungelig pakt Goor de bal. Goor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor passt de bal met de wreef. dos Cações rent richting de bal. Monforte rent richting de bal. Monforte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ortaylı onderschept slim de pass. Vlajkupálil met een sublieme pass. Goor is nu in balbezit. Goor haalt uit met een fantastische trap. Paździor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Never Lost 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Krętacze Miami 24%, Never Lost 76%.
CF Krętacze Miami - Never Lost 10:0