Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów B iwora
2024WIG Tactiek 523
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 3
5 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
58 gemiddelde waardering 42.5
excellent Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Kołecki is nu in balbezit. Sorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołecki onderschept slim de pass. Kołecki schiet op doel. Roşca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Satwant met een sublieme pass. Amadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wabik. Wabik krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Wabik geeft een lange en hoge pass. Amadeo rent richting de bal. Amadeo passt de bal zonder na te denken. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów B - iwora 1:0

16e minuut.
Bolvig verovert de bal door een tackle van achteren. Bolvig probeert naar een medespeler te passen. Urtasun is nu in balbezit. Urtasun geeft een lange en hoge pass. Satwant krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów B - iwora 2:0

25e minuut.
Bolvig passt de bal met de wreef. Kyritsis is nu in balbezit. Kyritsis speelt de bal door. Amadeo rent richting de bal. Amadeo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vuorisalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak onderschept slim de pass. Kuźniak geeft de bal voor. Satwant is nu in balbezit. Satwant schiet op doel. Scotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Bolvig geeft een hoge lob. Siurvilas onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kyritsis zal de hoekschop nemen. Satwant krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Satwant draait met de bal, schiet en ... Scotto speelt de bal door. Bolvig met een sublieme pass. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant draait met de bal, schiet en ... Scotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Siurvilas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kyritsis met de inworp. Bolvig heeft problemen om de bal te vangen. Bolvig geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Połubiński geeft een lange en hoge pass. Kuźniak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vuorisalmi. Vuorisalmi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Xonaxonov passt de bal zonder na te denken. Szaluniarz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Satwant. Satwant krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Szaluniarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Rożek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuźniak kopt de bal weg. Bolvig probeert naar een medespeler te passen. Satwant is nu in balbezit. Satwant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów B - iwora 3:0

44e minuut.
Połubiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urtasun met de inworp. Bolvig geeft de bal voor. Satwant krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Scotto trapt de bal weg. Urtasun kopt de bal weg. Daar is Garboś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satwant verovert de bal door een tackle van achteren. Satwant draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów B 36%, iwora 64%.
Zagaje Gdów B - iwora 3:0

46e minuut.
Roemeratoe komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Rożek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Połubiński de bal. Amadeo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amadeo krijgt een gele kaart. Połubiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rożek met een snel genomen vrije trap. Rabiński is nu in balbezit. Walewski maakt een afschuwelijke overtreding. Walewski krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Kyritsis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kyritsis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolvig geeft de bal voor. Amadeo krijgt zijn hoofd ertegen. Scotto bokst de bal weg.

48e minuut.
Inworp. Kyritsis met een snelle inworp. Bolvig geeft de bal voor. Amadeo rent richting de bal. Amadeo schiet op doel. Scotto bokst de bal weg.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urtasun met een snelle inworp. Klungelig pakt Bolvig de bal. Bolvig geeft een hoge lob. Amadeo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Kołecki kopt de bal weg. Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sorek krijgt een gele kaart. Rabiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Vuorisalmi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów B - iwora 3:1

61e minuut.
Satwant passt de bal in één keer door. Walewski is nu in balbezit. Walewski probeert naar een medespeler te passen. Satwant rent richting de bal. Satwant draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Satwant controleert de bal met de borst. Siurvilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant begaat een overtreding. Satwant krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klonecki komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Rożek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klonecki kopt de bal weg. Kołecki is nu in balbezit. Kołecki haalt uit met een fantastische trap. Roşca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bemberg komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Walewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walewski geeft de bal voor. Amadeo kopt de bal weg. Vuorisalmi is nu in balbezit. Vuorisalmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Orłoś komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów B 37%, iwora 63%.
Zagaje Gdów B - iwora 3:1