Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona92 Miedź Legnica S.A.
odwarzna Tactiek 4-1-2-1-2
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 52.1
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


8e minuut.
Blitz onderschept slim de pass. Blitz geeft een hoge lob. Zasusz is nu in balbezit. Stoparek verovert de bal door een tackle van achteren. Stoparek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Miclea passt de bal zonder na te denken. Lara is nu in balbezit. Lara passt de bal zonder na te denken. Calligaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Calligaro rent richting de bal. Belartieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea onderschept slim de pass. Miclea draait met de bal, schiet en ... Paal! Miclea rent richting de bal. Miclea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - Miedź Legnica S.A. 1:0

14e minuut.
Chauhan met een snelle inworp. Vetkal probeert naar een medespeler te passen. Calligaro rent richting de bal. Calligaro schiet op doel. Dziedzina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - Miedź Legnica S.A. 2:0

17e minuut.
Chauhan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vetkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetkal passt de bal met de wreef. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea draait met de bal, schiet en ... Dziedzina bokst de bal weg. Calligaro rent richting de bal. Calligaro draait met de bal, schiet en ... Dziedzina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Chauhan heeft problemen om de bal te vangen. Chauhan probeert naar een medespeler te passen. Miclea is nu in balbezit. Miclea haalt uit met een fantastische trap. Dziedzina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - Miedź Legnica S.A. 3:0

26e minuut.
Lara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vetkal is nu in balbezit. Vetkal passt de bal met de wreef. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Tovar met een sublieme pass. Stoparek rent richting de bal. Stoparek passt de bal zonder na te denken. Deros bereikt de bal nog maar net als eerste. Deros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Liying speelt de bal door. Daar is Stoparek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoparek passt de bal met de wreef. Deros bereikt de bal nog maar net als eerste. Deros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Landenmark is nu in balbezit. Landenmark passt de bal met de wreef. Tovar speelt de bal door. Stoparek is nu in balbezit. Stoparek draait met de bal, schiet en ... Mumowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona92 44%, Miedź Legnica S.A. 56%.
FC Barcelona92 - Miedź Legnica S.A. 3:0

51e minuut.
Lara geeft een lange en hoge pass. Daar is Gąsiorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belartieta rent richting de bal. Miclea onderschept slim de pass. Miclea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea passt de bal met de wreef. Calligaro rent richting de bal. Calligaro schiet op doel. Dziedzina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - Miedź Legnica S.A. 4:0

63e minuut.
Tovar speelt de bal door. Deros is nu in balbezit. Merida bereikt de bal nog maar net als eerste. Deros verovert de bal door een tackle van achteren. Deros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mumowski met een harde bal richting middenveld. Vetkal kopt de bal weg. Daar is Reese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calligaro rent richting de bal. Calligaro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Chauhan passt de bal zonder na te denken. Vetkal is nu in balbezit. Vetkal passt de bal zonder na te denken. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Lara de bal. Vetkal rent richting de bal. Vetkal passt de bal in één keer door. Calligaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligaro haalt uit met een fantastische trap. Dziedzina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Lara geeft een hoge lob. Belartieta kopt de bal weg. Gąsiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea verovert de bal door een tackle van achteren. Miclea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona92 42%, Miedź Legnica S.A. 58%.
FC Barcelona92 - Miedź Legnica S.A. 4:0