Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.047
  • Stadion: Szuters Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 29393
Szuters LKS Szumy
4-3-3 Tactiek taktyka
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
55.9 gemiddelde waardering 50.1
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Olivia kopt de bal weg. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ociepa. Iglódi raakt geblesseerd tijdens het duel. Olivia wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Szałachowski passt de bal met de wreef. Daar is Iglódi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglódi passt de bal in één keer door. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Siminică met een snelle inworp. Nam Trung is nu in balbezit. Iglódi verovert de bal door een tackle van achteren. Krysiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iglódi zal de hoekschop nemen. Dovtípil maakt een snoekduik en kopt de bal. Bandeira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - LKS Szumy 1:0

17e minuut.
Olivia kopt de bal weg. Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski geeft een lange en hoge pass. Dovtípil rent richting de bal. Dovtípil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jackson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Iglódi de bal onder controle te krijgen. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia draait met de bal, schiet en ... Bandeira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - LKS Szumy 2:0

21e minuut.
Siminică passt de bal zonder na te denken. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Dovtípil is nu in balbezit. Dovtípil schiet op doel. Bandeira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - LKS Szumy 3:0

22e minuut.
Iglódi is nu in balbezit. Nam Trung rent richting de bal. Nam Trung geeft de bal voor. Lieten springt en kopt de bal. Muraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - LKS Szumy 3:1

25e minuut.
Siminică passt de bal zonder na te denken. Iglódi is nu in balbezit. Iglódi passt de bal zonder na te denken. Olivia is nu in balbezit. Olivia draait met de bal, schiet en ... Bandeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Dovtípil is nu in balbezit. Rycha onderschept slim de pass. Olivia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olivia krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Topcia onderschept slim de pass. Topcia geeft de bal voor. Dovtípil is nu in balbezit. Dovtípil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - LKS Szumy 4:1

40e minuut.
Olivia probeert naar een medespeler te passen. Dovtípil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovtípil passt de bal in één keer door. Olivia is nu in balbezit. Olivia draait met de bal, schiet en ... Bandeira bokst de bal weg.

44e minuut.
Olivia kopt de bal weg. Krysiński rent richting de bal. Iglódi verovert de bal door een tackle van achteren. Iglódi draait met de bal, schiet en ... Bandeira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - LKS Szumy 5:1

45e minuut.
Retlewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 35%, LKS Szumy 65%.
Szuters - LKS Szumy 5:1

46e minuut.
Guirado passt de bal zonder na te denken. Jackson rent richting de bal. Jackson geeft een hoge lob. Dovtípil is nu in balbezit. Dovtípil schiet op doel. Bandeira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Retlewski geeft de bal voor. Nam Trung kopt de bal weg. Covei rent richting de bal. Covei schiet op doel. Muraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Matecki komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Jackson passt de bal zonder na te denken. Siminică rent richting de bal. Siminică passt de bal zonder na te denken. Iglódi rent richting de bal. Iglódi schiet op doel. Paal! Bandeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Dovtípil heeft problemen om de bal te vangen. Rycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycha passt de bal in één keer door. Iglódi rent richting de bal. Iglódi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Siminică passt de bal met de wreef. Orczykowski heeft problemen om de bal te vangen. Iglódi rent richting de bal. Olivia is nu in balbezit. Olivia schiet op doel. Bandeira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Topcia geeft een lange en hoge pass. Iglódi rent richting de bal. Krysiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iglódi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Olivia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Świtoń komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Szałachowski is nu in balbezit. Szałachowski probeert naar een medespeler te passen. Dovtípil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovtípil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - LKS Szumy 6:1

71e minuut.
Jackson kopt de bal weg. Szałachowski rent richting de bal. Szałachowski probeert naar een medespeler te passen. Olivia is nu in balbezit. Olivia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Iglódi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglódi passt de bal zonder na te denken. Ociepa rent richting de bal. Olivia verovert de bal door een tackle van achteren. Olivia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Guirado maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică met een sublieme pass. Iglódi rent richting de bal. Iglódi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Topcia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topcia geeft de bal voor. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 34%, LKS Szumy 66%.
Szuters - LKS Szumy 6:1