Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.047
  • Stadion: J20 NML
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
KS Drwęca NML Unia Lublin
remek Tactiek 1
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 44.4
adequate Schieten excellent
average Passen adequate
average Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Scalas de bal. Scalas probeert naar een medespeler te passen. Majcherczyk rent richting de bal. Əbilov verovert de bal door een tackle van achteren. Əbilov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Klungelig pakt Raghuvir de bal. Skiba verovert de bal door een tackle van achteren. Skiba probeert naar een medespeler te passen. Mota is nu in balbezit. Mota draait met de bal, schiet en ... Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Unia Lublin 0:1

6e minuut.
Dymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymkowski passt de bal zonder na te denken. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Unia Lublin 0:2

9e minuut.
Waczków geeft een hoge lob. Grabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota verovert de bal door een tackle van achteren. Mota draait met de bal, schiet en ... Cosma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Unia Lublin 0:3

10e minuut.
Mavrocordat rent richting de bal. Mellberg onderschept slim de pass. Mellberg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dymkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Skiba geeft een hoge lob. Mota kopt de bal weg. Dymkowski rent richting de bal. Dymkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Waczków met de inworp. Mellberg met een sublieme pass. Mota rent richting de bal. Dymkowski is nu in balbezit. Dymkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Wołucki controleert de bal met de borst. Mellberg met een sublieme pass. Skiba probeert naar een medespeler te passen. Mota heeft problemen om de bal te vangen. Mota haalt uit met een fantastische trap. Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Wołucki verovert de bal door een tackle van achteren. Mellberg onderschept slim de pass. Mellberg passt de bal met de wreef. Mota rent richting de bal. Mota schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gogola geeft de bal voor. Dymkowski is nu in balbezit. Dymkowski geeft de bal voor. Mota is nu in balbezit. Mota draait met de bal, schiet en ... Cosma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Əbilov passt de bal met de wreef. Honceriu is nu in balbezit. Gogola is nu in balbezit. Honceriu onderschept slim de pass. Honceriu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Majcherczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherczyk geeft een hoge lob. Mota is nu in balbezit. Mota schiet op doel. Cosma werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Majcherczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcherczyk speelt de bal door. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymkowski is nu in balbezit. Dymkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Skiba rent richting de bal. Raghuvir geeft een hoge lob. Vangelov geeft een lange en hoge pass. Mota is nu in balbezit. Mota draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Klungelig pakt Wołucki de bal. Mellberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellberg passt de bal zonder na te denken. Mota heeft problemen om de bal te vangen. Mota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Skiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiba probeert naar een medespeler te passen. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mota schiet op doel. Cosma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mota rent richting de bal. Mota schiet op doel. Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mota haalt uit met een fantastische trap. Cosma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Unia Lublin 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Drwęca NML 63%, Unia Lublin 37%.
KS Drwęca NML - Unia Lublin 0:4

49e minuut.
Mellberg probeert naar een medespeler te passen. Dymkowski heeft problemen om de bal te vangen. Mota rent richting de bal. Mota draait met de bal, schiet en ... Cosma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Unia Lublin 0:5

51e minuut.
Dymkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mellberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellberg passt de bal met de wreef. Mota rent richting de bal. Mota draait met de bal, schiet en ... Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dymkowski rent richting de bal. Grabiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grabiński speelt de bal door. Mota rent richting de bal. Mota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Unia Lublin 0:6

56e minuut.
Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokłaga probeert naar een medespeler te passen. Skiba rent richting de bal. Mota rent richting de bal. Mota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Cosma met een harde bal richting middenveld. Mellberg kopt de bal weg. Daar is Mota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Honceriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellberg speelt de bal door. Mota rent richting de bal. Mota schiet op doel. Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grabiński heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Unia Lublin 0:7

61e minuut.
Majcherczyk onderschept slim de pass. Majcherczyk geeft een hoge lob. Mota is nu in balbezit. Mota haalt uit met een fantastische trap. Cosma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Świderek rent richting de bal. Świderek geeft een lange en hoge pass. Mellberg geeft een lange en hoge pass. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Inworp. Bokor met de inworp. Mavrocordat geeft een hoge lob. Honceriu maakt een snoekduik en kopt de bal. Guibin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov passt de bal zonder na te denken. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat geeft een hoge lob. Əbilov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dymkowski passt de bal zonder na te denken. Dydek heeft problemen om de bal te vangen. Mota rent richting de bal. Mota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - Unia Lublin 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Drwęca NML 54%, Unia Lublin 46%.
KS Drwęca NML - Unia Lublin 0:8