Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
krwawe bizony Unia Lublin
442 Tactiek 1
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 54.3
solide Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Cybulski is nu in balbezit. Cybulski speelt de bal door. de los Ríos rent richting de bal. Xiba onderschept slim de pass. Xiba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
krwawe bizony - Unia Lublin 0:1

7e minuut.
Luciak verovert de bal door een tackle van achteren. Luciak geeft een lange en hoge pass. Daar is Mota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mota draait met de bal, schiet en ... Śmietanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
krwawe bizony - Unia Lublin 0:2

11e minuut.
Cybulski geeft een lange en hoge pass. Hải Khôi kan de bal niet met de borst controleren. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba schiet op doel. Śmietanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
krwawe bizony - Unia Lublin 0:3

18e minuut.
Şahməmmədov onderschept slim de pass. Cocoloş verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş geeft een hoge lob. Kobyliński is nu in balbezit. Kobyliński schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Mellberg met een sublieme pass. Mota is nu in balbezit. Xiba is nu in balbezit. Xiba haalt uit met een fantastische trap. Śmietanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
krwawe bizony - Unia Lublin 0:4

31e minuut.
Daar is Chomentowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Mellberg passt de bal zonder na te denken. Xiba rent richting de bal. Xiba probeert naar een medespeler te passen. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota schiet op doel. Śmietanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Matusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota verovert de bal door een tackle van achteren. Mota passt de bal zonder na te denken. Daar is Xiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Śmietanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Vangelov probeert naar een medespeler te passen. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski passt de bal in één keer door. Xiba is nu in balbezit. Xiba draait met de bal, schiet en ... Śmietanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krwawe bizony 65%, Unia Lublin 35%.
krwawe bizony - Unia Lublin 0:4

47e minuut.
Mellberg rent richting de bal. Mellberg probeert naar een medespeler te passen. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba haalt uit met een fantastische trap. Śmietanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Nərimanov geeft een hoge lob. Şahməmmədov speelt de bal door. Mota is nu in balbezit. Mota schiet op doel. Śmietanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
krwawe bizony - Unia Lublin 0:5

50e minuut.
Luciak rent richting de bal. Luciak probeert naar een medespeler te passen. Xiba rent richting de bal. Xiba draait met de bal, schiet en ... Śmietanka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
krwawe bizony - Unia Lublin 0:6

55e minuut.
Hải Khôi geeft een lange en hoge pass. Hypsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahməmmədov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şahməmmədov krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Hypsior is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de los Ríos met een snel genomen vrije trap. Daar is Magno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobyliński is nu in balbezit. Kobyliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
krwawe bizony - Unia Lublin 1:6

56e minuut.
Mota passt de bal met de wreef. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Luciak krijgt een gele kaart. Kobyliński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kobyliński kan niet meer verder spelen. Fras komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Magno met een sublieme pass. Mellberg met een sublieme pass. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
krwawe bizony - Unia Lublin 1:7

61e minuut.
Fras met een sublieme pass. Daar is Al-Malik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mota verovert de bal door een tackle van achteren. Mota schiet op doel. Śmietanka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Cocoloş rent richting de bal. Mellberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellberg probeert naar een medespeler te passen. Mota rent richting de bal. Mota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mota haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hải Khôi de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cybulski zal de hoekschop nemen. Mota krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chomentowski kopt de bal weg. Magno rent richting de bal. Magno geeft een lange en hoge pass. Xiba is nu in balbezit. Xiba schiet op doel. Śmietanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hải Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Xiba rent richting de bal. Xiba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Luciak onderschept slim de pass. Luciak probeert naar een medespeler te passen. Mota rent richting de bal. Mota haalt uit met een fantastische trap. Śmietanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
krwawe bizony - Unia Lublin 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krwawe bizony 73%, Unia Lublin 27%.
krwawe bizony - Unia Lublin 1:8