Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona92 LKS Szumy
odwarzna Tactiek taktyka
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
56.6 gemiddelde waardering 51.1
very good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen good


6e minuut.
Zasusz passt de bal met de wreef. Vellutini rent richting de bal. Błażej onderschept slim de pass. Vetkal rent richting de bal. Vetkal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Calligaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa verovert de bal door een tackle van achteren. Vetkal verovert de bal door een tackle van achteren. Vetkal geeft de bal voor. Błażej springt en kopt de bal. Bandeira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Inworp. Kochowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pieniek met een sublieme pass. Covei rent richting de bal. Covei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Merida bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniek onderschept slim de pass. Pieniek geeft de bal voor. Daar is Lieten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lieten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rycha onderschept slim de pass. Inworp. Chauhan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vetkal geeft de bal voor. Calligaro springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona92 44%, LKS Szumy 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Barcelona92 - LKS Szumy 0:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matecki komt het veld opgelopen. Lara met een snelle inworp. Vetkal rent richting de bal. Vetkal geeft een lange en hoge pass. Calligaro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Chauhan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krysiński de bal. Calligaro onderschept slim de pass. Calligaro haalt uit met een fantastische trap. Bandeira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - LKS Szumy 1:0

61e minuut.
Matecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Matecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Zasusz de bal. Lieten bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieten schiet op doel. Mumowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Świtoń komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Silvestre is nu in balbezit. Silvestre geeft de bal voor. Błażej heeft problemen om de bal te vangen. Błażej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - LKS Szumy 2:0

76e minuut.
Lara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Noica komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Krysiński geeft een hoge lob. Zasusz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nonchev de bal onder controle te krijgen. Świtoń geeft een lange en hoge pass. Lieten krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Krysiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysiński geeft de bal voor. Orczykowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lázaro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Calligaro kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona92 41%, LKS Szumy 59%.
FC Barcelona92 - LKS Szumy 2:0