Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedź Legnica S.A. Szuters
4-1-2-1-2 Tactiek 4-3-3
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 56.8
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


22e minuut.
Daar is Dovtípil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dovtípil passt de bal zonder na te denken. Skórnicki is nu in balbezit. Vangsnes verovert de bal door een tackle van achteren. Vangsnes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dovtípil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovtípil passt de bal in één keer door. Vangsnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangsnes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nagi is nu in balbezit. Gaubinger onderschept slim de pass. Gaubinger speelt de bal door. Larrauri rent richting de bal. Larrauri schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Guirado met een snelle inworp. Szałachowski is nu in balbezit. Szałachowski geeft een hoge lob. Dovtípil rent richting de bal. Dovtípil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doeltrap. Dziedzina trapt de bal weg van het doel. Ortakçı kopt de bal weg. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Vangsnes rent richting de bal. Vangsnes draait met de bal, schiet en ... Hornyák probeert de bal aan de voet te houden. Dovtípil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovtípil schiet op doel. Dziedzina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Klungelig pakt Vangsnes de bal. Dovtípil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hornyák krijgt een gele kaart. Dovtípil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dovtípil neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dziedzina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnica S.A. - Szuters 0:1

42e minuut.
Siminică speelt de bal door. Iglódi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorgan. Gorgan krijgt een gele kaart. Iglódi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dovtípil neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Vangsnes is nu in balbezit. Vangsnes passt de bal zonder na te denken. Dovtípil met een sublieme pass. Iglódi is nu in balbezit. Iglódi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedź Legnica S.A. 63%, Szuters 37%.
Miedź Legnica S.A. - Szuters 0:1

46e minuut.
Retlewski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski passt de bal met de wreef. Dovtípil is nu in balbezit. Dovtípil haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Näsström bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski probeert naar een medespeler te passen. Dovtípil is nu in balbezit. Dovtípil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnica S.A. - Szuters 0:2

73e minuut.
Vangsnes is nu in balbezit. Gersamia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangsnes begaat een overtreding. Gersamia roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gersamia kan niet meer verder spelen. Vervaecke komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Gorgan probeert de bal met de borst te controleren. Siminică verovert de bal door een tackle van achteren. Siminică met een sublieme pass. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi haalt uit met een fantastische trap. Dziedzina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedź Legnica S.A. 54%, Szuters 46%.
Miedź Legnica S.A. - Szuters 0:2