Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.047
  • Stadion: J20 NML
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2998
KS Drwęca NML krwawe bizony
remek Tactiek 442
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 36.2
goed Schieten goed
matig Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


7e minuut.
Fras rent richting de bal. Fras geeft de bal voor. Klungelig pakt Bokor de bal. Al-Malik is nu in balbezit. Al-Malik schiet op doel. Cosma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bokor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matusik. Mavrocordat wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Fras rent richting de bal. Raghuvir onderschept slim de pass. Raghuvir passt de bal in één keer door. Honceriu is nu in balbezit. Honceriu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Drwęca NML 49%, krwawe bizony 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Drwęca NML - krwawe bizony 0:0

52e minuut.
Nərimanov onderschept slim de pass. Matusik rent richting de bal. Matusik geeft een hoge lob. Al-Malik is nu in balbezit. Al-Malik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Matusik geeft de bal voor. Raghuvir is nu in balbezit. Raghuvir passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Honceriu de bal. Honceriu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Śmietanka trapt de bal weg van het doel. Fras kopt de bal weg. Al-Malik rent richting de bal. Al-Malik draait met de bal, schiet en ... Cosma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - krwawe bizony 0:1

65e minuut.
Scalas passt de bal zonder na te denken. Wołucki probeert naar een medespeler te passen. Matusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov onderschept slim de pass. Əbilov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Śmietanka met een harde bal richting middenveld. Cocoloş kopt de bal weg. Dydek probeert de bal aan de voet te houden. Fras rent richting de bal. Fras haalt uit met een fantastische trap. Cosma bokst de bal weg. Al-Malik is nu in balbezit. Al-Malik draait met de bal, schiet en ... Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - krwawe bizony 0:2

67e minuut.
Al-Malik rent richting de bal. Al-Malik passt de bal met de wreef. Fras rent richting de bal. Fras haalt uit met een fantastische trap. Cosma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - krwawe bizony 0:3

82e minuut.
de los Ríos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Honceriu. de los Ríos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de los Ríos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Al-Malik is nu in balbezit. Al-Malik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - krwawe bizony 0:4

87e minuut.
Nərimanov rent richting de bal. Nərimanov geeft een hoge lob. Inworp. Scalas met een snelle inworp. Honceriu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bokłaga met een sublieme pass. Ramut rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mavrocordat. Mavrocordat krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Matusik is nu in balbezit. Matusik passt de bal in één keer door. Bokłaga probeert naar een medespeler te passen. Əbilov is nu in balbezit. Əbilov haalt uit met een fantastische trap. Śmietanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Drwęca NML 60%, krwawe bizony 40%.
KS Drwęca NML - krwawe bizony 0:4