Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Lublin F.C. KURAK
1 Tactiek miodek
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 54.1
good Schieten very good
solid Passen outstanding
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Kukrika onderschept slim de pass. Kukrika met een sublieme pass. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur passt de bal in één keer door. Carroll geeft een hoge lob. Mielik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Carroll probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şahməmmədov geeft een lange en hoge pass. Engmann rent richting de bal. Mota rent richting de bal. Mota draait met de bal, schiet en ... Pudysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Inworp. Waczków zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cybulski met een sublieme pass. Daar is Dymkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Carroll rent richting de bal. Carroll passt de bal in één keer door. Macmur is nu in balbezit. Macmur geeft een hoge lob. Chodakiewicz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Carroll probeert naar een medespeler te passen. Daar is Macmur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macmur met een sublieme pass. Klungelig pakt Chodakiewicz de bal. Chodakiewicz haalt uit met een fantastische trap. Mielik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - F.C. KURAK 0:1

20e minuut.
Carroll rent richting de bal. Carroll passt de bal in één keer door. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur geeft een hoge lob. Chodakiewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Waczków met een snelle inworp. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski passt de bal met de wreef. Dymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pudysiak met een harde bal richting middenveld. Prieto kopt de bal weg. Carroll geeft een lange en hoge pass. Chodakiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Mielik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Gogola rent richting de bal. Gogola passt de bal met de wreef. Mota rent richting de bal. Mota schiet op doel. Pudysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unia Lublin - F.C. KURAK 1:1

45e minuut.
Kukrika speelt de bal door. Prieto rent richting de bal. Prieto geeft een lange en hoge pass. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gierczak komt het veld opgelopen. Podbrożny komt het veld opgelopen. Andreasyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Lublin 62%, F.C. KURAK 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unia Lublin - F.C. KURAK 1:1

52e minuut.
Mielik met een harde bal richting middenveld. Carroll kopt de bal weg. Macmur rent richting de bal. Macmur geeft een lange en hoge pass. Podbrożny krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Carroll met een sublieme pass. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur geeft de bal voor. Podbrożny heeft problemen om de bal te vangen. Podbrożny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gogola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kukrika rent richting de bal. Kukrika met een sublieme pass. Prieto is nu in balbezit. Prieto geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Carroll is nu in balbezit. Carroll passt de bal in één keer door. Macmur is nu in balbezit. Macmur geeft de bal voor. Podbrożny springt en kopt de bal. Mielik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Podbrożny rent richting de bal. Cybulski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podbrożny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carroll zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prieto kopt de bal weg. Daar is Revut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podbrożny rent richting de bal. Podbrożny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vangelov probeert de bal met de borst te controleren. Podbrożny bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelov rent richting de bal. Podbrożny onderschept slim de pass. Podbrożny draait met de bal, schiet en ... Mielik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Carroll geeft een hoge lob. Podbrożny is nu in balbezit. Magno is nu in balbezit. Podbrożny verovert de bal door een tackle van achteren. Podbrożny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Lublin 76%, F.C. KURAK 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unia Lublin - F.C. KURAK 1:1