Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Kraków Unia Lublin
Środek Tactiek 1
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.7 gemiddelde waardering 49.3
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Gogola passt de bal zonder na te denken. Dymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymkowski rent richting de bal. Dymkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - Unia Lublin 0:1

7e minuut.
Inworp. Waczków met de inworp. Cybulski speelt de bal door. Waczków heeft problemen om de bal te vangen. Waczków geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Łomiński passt de bal met de wreef. Anadolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anadolu passt de bal met de wreef. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Bigolotti verovert de bal door een tackle van achteren. Bigolotti met een sublieme pass. Majcherczyk is nu in balbezit. Łomiński onderschept slim de pass. Łomiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Anadolu is nu in balbezit. Anadolu geeft een lange en hoge pass. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wisła Kraków - Unia Lublin 1:1

33e minuut.
Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staudt onderschept slim de pass. Staudt met een sublieme pass. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. Mielik bokst de bal weg.

38e minuut.
Daar is Waczków, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cybulski is nu in balbezit. Staudt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Staudt krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Klungelig pakt Cybulski de bal. Bigolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigolotti met een sublieme pass. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dymkowski is nu in balbezit. Staudt maakt een afschuwelijke overtreding. Dymkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gogola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymkowski haalt uit met een fantastische trap. Barla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - Unia Lublin 1:2

44e minuut.
Gogola verovert de bal door een tackle van achteren. Gogola geeft een lange en hoge pass. Warowy is nu in balbezit. Mota verovert de bal door een tackle van achteren. Mota haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ciminian de bal. Mota is nu in balbezit. Mota haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków 52%, Unia Lublin 48%.
Wisła Kraków - Unia Lublin 1:2

46e minuut.
Mota kopt de bal weg. Muziek is nu in balbezit. Dymkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mota is nu in balbezit. Mota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ciminian neemt vlug de vrije trap. Bigolotti kopt de bal weg. Revut heeft problemen om de bal te vangen. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Staudt kopt de bal weg. Anadolu controleert de bal met de borst. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigolotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Şahməmmədov passt de bal met de wreef. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski geeft een hoge lob. Dymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Vangelov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mota de bal. Woś rent richting de bal. Mota verovert de bal door een tackle van achteren. Mota schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cybulski rent richting de bal. Cybulski passt de bal in één keer door. Mota rent richting de bal. Mota draait met de bal, schiet en ... Barla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - Unia Lublin 1:3

85e minuut.
Woś rent richting de bal. Cybulski verovert de bal door een tackle van achteren. Cybulski geeft de bal voor. Mota rent richting de bal. Mota haalt uit met een fantastische trap. Barla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Gogola heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Staudt zijn tegenspeler op de grond. Gogola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şahməmmədov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - Unia Lublin 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków 60%, Unia Lublin 40%.
Wisła Kraków - Unia Lublin 1:4