Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.047
  • Stadion: Klucha Team Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 47494
Klucha Team KS Drwęca NML
taktyka zwykła Tactiek remek
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
63 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 36.5
formidabel Schieten redelijk
formidabel Passen matig
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Badalo passt de bal in één keer door. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş speelt de bal door. Piwoński rent richting de bal. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. Cosma bokst de bal weg. Ţigănaş is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Badalo neemt de hoekschop. Piwoński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - KS Drwęca NML 1:0

5e minuut.
Bokłaga probeert naar een medespeler te passen. Ţigănaş met een sublieme pass. Klungelig pakt Piwoński de bal. Piwoński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grabiński de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vicento is nu in balbezit. Vicento probeert naar een medespeler te passen. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - KS Drwęca NML 2:0

8e minuut.
Badalo met een sublieme pass. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş speelt de bal door. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Korczyński kopt de bal weg. Daar is Piwoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwoński speelt de bal door. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ... Cosma bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - KS Drwęca NML 3:0

10e minuut.
Cosma trapt de bal weg. Smokowski kopt de bal weg. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş heeft problemen om de bal te vangen. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. Cosma bokst de bal weg.

18e minuut.
Klungelig pakt Vicento de bal. Wołucki is nu in balbezit. Smokowski speelt de bal door. Əbilov rent richting de bal. Əbilov draait met de bal, schiet en ... Weigelt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Mavrocordat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García is nu in balbezit. García geeft de bal voor. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński schiet op doel. Cosma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Smokowski probeert naar een medespeler te passen. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński passt de bal zonder na te denken. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński draait met de bal, schiet en ... Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. Cosma bokst de bal weg.

24e minuut.
Dydek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Badalo met de inworp. Ţigănaş is nu in balbezit. Ţigănaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Piwoński de bal. Smokowski speelt de bal door. Piwoński probeert de bal aan de voet te houden. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ... Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grabiński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - KS Drwęca NML 4:0

29e minuut.
Badalo verovert de bal door een tackle van achteren. Badalo speelt de bal door. Daar is Piwoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţigănaş is nu in balbezit. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Badalo rent richting de bal. Badalo geeft een hoge lob. Piwoński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Smokowski kopt de bal weg. Daar is Piwoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwoński probeert naar een medespeler te passen. Ţigănaş is nu in balbezit. Ţigănaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - KS Drwęca NML 5:0

34e minuut.
Wołucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicento verovert de bal door een tackle van achteren. Vicento passt de bal zonder na te denken. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Murguía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badalo rent richting de bal. Badalo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ţigănaş de bal. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ţigănaş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bokłaga de bal. Piwoński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piwoński krijgt een gele kaart.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cosma trapt de bal weg van het doel. Smokowski kopt de bal weg. Piwoński kan de bal niet met de borst controleren. Piwoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - KS Drwęca NML 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klucha Team 24%, KS Drwęca NML 76%.
Klucha Team - KS Drwęca NML 6:0

46e minuut.
Korczyński passt de bal zonder na te denken. Smokowski speelt de bal door. Ţigănaş is nu in balbezit. Piwoński rent richting de bal. Piwoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - KS Drwęca NML 7:0

50e minuut.
Klungelig pakt Piwoński de bal. Smokowski speelt de bal door. Vicento rent richting de bal. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rembacz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
García speelt de bal door. Korczyński rent richting de bal. Korczyński passt de bal in één keer door. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Smokowski rent richting de bal. Smokowski passt de bal in één keer door. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - KS Drwęca NML 8:0

61e minuut.
Grabiński geeft een hoge lob. Badalo is nu in balbezit. Badalo probeert naar een medespeler te passen. Ţigănaş is nu in balbezit. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. Cosma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Daar is Honceriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honceriu speelt de bal door. Smokowski controleert de bal met de borst. Piwoński rent richting de bal. Piwoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - KS Drwęca NML 9:0

68e minuut.
Badalo probeert naar een medespeler te passen. Piwoński rent richting de bal. Dydek is nu in balbezit. Piwoński onderschept slim de pass. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. Cosma bokst de bal weg. Korczyński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Raghuvir geeft een hoge lob. Inworp. Badalo met een snelle inworp. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Grabiński probeert de bal aan de voet te houden. Korczyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ţigănaş de bal. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. Dydek probeert de bal aan de voet te houden. Cosma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş speelt de bal door. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński draait met de bal, schiet en ... Cosma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - KS Drwęca NML 10:0

78e minuut.
Vicento speelt de bal door. Badalo is nu in balbezit. Badalo passt de bal in één keer door. Vicento rent richting de bal. Vicento geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Piwoński schiet op doel. Cosma probeert naar een medespeler te passen. Vicento kopt de bal weg. Ţigănaş is nu in balbezit. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ... Cosma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinczés komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Piwoński schiet op doel. Dydek speelt de bal door. Mavrocordat heeft problemen om de bal te vangen. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cosma trapt de bal weg van het doel. Smokowski kopt de bal weg. Daar is Bokłaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinczés is nu in balbezit. Pinczés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Smokowski kopt de bal weg. Badalo probeert de bal met de borst te controleren. Pinczés probeert naar een medespeler te passen. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. Cosma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Pinczés is nu in balbezit. Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalo passt de bal in één keer door. Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Pinczés draait met de bal, schiet en ... Cosma speelt de bal door. Smokowski kopt de bal weg. Piwoński heeft problemen om de bal te vangen. Piwoński draait met de bal, schiet en ... Cosma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Dydek kopt de bal weg. Vicento is nu in balbezit. Vicento passt de bal met de wreef. Pinczés rent richting de bal. Pinczés schiet op doel. Cosma bokst de bal weg. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés met een sublieme pass. Smokowski is nu in balbezit. Pinczés rent richting de bal. Pinczés draait met de bal, schiet en ... Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - KS Drwęca NML 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klucha Team 15%, KS Drwęca NML 85%.
Klucha Team - KS Drwęca NML 11:0