Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
krwawe bizony LKS Szumy
442 Tactiek taktyka
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
34.5 gemiddelde waardering 47.2
average Schieten excellent
average Passen good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Kochowski geeft een hoge lob. Nərimanov controleert de bal met de borst. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei draait met de bal, schiet en ... Śmietanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
krwawe bizony - LKS Szumy 0:1

14e minuut.
Covei is nu in balbezit. Nərimanov verovert de bal door een tackle van achteren. Lieten onderschept slim de pass. Lieten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
krwawe bizony - LKS Szumy 0:2

15e minuut.
Nam Trung raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orczykowski komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Daar is Lieten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nərimanov rent richting de bal. Pieniek speelt de bal door. Covei heeft problemen om de bal te vangen. Covei schiet op doel. Śmietanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lieten is nu in balbezit. Lieten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
krwawe bizony - LKS Szumy 0:3

20e minuut.
Covei kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hải Khôi de bal onder controle te krijgen. Lieten rent richting de bal. Lieten draait met de bal, schiet en ... Śmietanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
krwawe bizony - LKS Szumy 0:4

21e minuut.
Orczykowski geeft een hoge lob. Covei rent richting de bal. Nərimanov onderschept slim de pass. Lieten verovert de bal door een tackle van achteren. Lieten schiet op doel. Śmietanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Lieten is nu in balbezit. Lieten geeft de bal voor. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
krwawe bizony - LKS Szumy 0:5

29e minuut.
Matusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusik speelt de bal door. Klungelig pakt Kochowski de bal. Matusik geeft de bal voor. Covei maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krwawe bizony 63%, LKS Szumy 37%.
krwawe bizony - LKS Szumy 0:5

47e minuut.
Matusik met een sublieme pass. Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kochowski. Kochowski krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Inworp. Matecki komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Covei probeert naar een medespeler te passen. Pieniek rent richting de bal. Pieniek passt de bal zonder na te denken. Lieten is nu in balbezit. Lieten draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Inworp. Świtoń komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Nərimanov rent richting de bal. Nərimanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świtoń met een snelle inworp. Pieniek geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Śmietanka met een sublieme pass. Daar is Matecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramut schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ramut krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Matusik geeft de bal voor. Al-Malik kopt de bal weg. Ramut heeft problemen om de bal te vangen. Pieniek is nu in balbezit. Pieniek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krwawe bizony 67%, LKS Szumy 33%.
krwawe bizony - LKS Szumy 0:5