Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.047
  • Stadion: J20 NML
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
KS Drwęca NML WIOSŁAPL
remek Tactiek jazda
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 42
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 51.6
adequate Schieten outstanding
average Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Honceriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornerone onderschept slim de pass. Fornerone probeert naar een medespeler te passen. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ganaj rent richting de bal. Villena is nu in balbezit. Grabiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Villena raakt geblesseerd tijdens het duel. Gałuszka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - WIOSŁAPL 0:1

6e minuut.
Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka passt de bal zonder na te denken. Koń geeft een lange en hoge pass. Villena is nu in balbezit. Villena draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Maqueira rent richting de bal. Maqueira passt de bal in één keer door. Koń speelt de bal door. Villena heeft problemen om de bal te vangen. Villena draait met de bal, schiet en ... Cosma bokst de bal weg.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Villena de bal onder controle te krijgen. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dydek de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Inworp. Szmajdziński met een snelle inworp. Ganaj rent richting de bal. Villena rent richting de bal. Villena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gałuszka is nu in balbezit. Cosma speelt de bal door. Koń kopt de bal weg. Klungelig pakt Villena de bal. Villena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - WIOSŁAPL 0:2

19e minuut.
Maqueira onderschept slim de pass. Maqueira geeft een hoge lob. Villena kopt de bal weg. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - WIOSŁAPL 0:3

21e minuut.
Koń passt de bal in één keer door. Ganaj rent richting de bal. Ganaj passt de bal zonder na te denken. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka schiet op doel. Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Maqueira passt de bal zonder na te denken. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka geeft de bal voor. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - WIOSŁAPL 0:4

24e minuut.
Maqueira speelt de bal door. Ganaj rent richting de bal. Ganaj speelt de bal door. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Maqueira kopt de bal weg. Gałuszka is nu in balbezit. Villena speelt de bal door. Ganaj is nu in balbezit. Ganaj haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Szmajdziński rent richting de bal. Daar is Koń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koń speelt de bal door. Ganaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganaj schiet op doel. Cosma bokst de bal weg. Dydek probeert naar een medespeler te passen. Maqueira kan de bal niet met de borst controleren. Maqueira met een sublieme pass. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Villena kopt de bal weg. Ganaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganaj passt de bal in één keer door. Villena rent richting de bal. Villena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Maqueira geeft een hoge lob. Bokor kan de bal niet met de borst controleren. Ganaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena schiet op doel. Cosma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bokłaga probeert naar een medespeler te passen. Scalas rent richting de bal. Met opzet legt Maqueira zijn tegenspeler op de grond. Maqueira is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Koń probeert naar een medespeler te passen. Ganaj is nu in balbezit. Ganaj probeert naar een medespeler te passen. Villena is nu in balbezit. Villena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - WIOSŁAPL 0:5

37e minuut.
Grabiński geeft een lange en hoge pass. Jabłko kopt de bal weg. Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena verovert de bal door een tackle van achteren. Villena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ganaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Villena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena verovert de bal door een tackle van achteren. Villena draait met de bal, schiet en ... Cosma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ganaj zal de hoekschop nemen. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Jabłko geeft een hoge lob. Bokor heeft problemen om de bal te vangen. Ganaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena heeft problemen om de bal te vangen. Villena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dydek geeft een lange en hoge pass. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kędziora zijn tegenspeler op de grond. Kędziora krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Raghuvir rent richting de bal. Fornerone verovert de bal door een tackle van achteren. Fornerone speelt de bal door. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena schiet op doel. Cosma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - WIOSŁAPL 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Drwęca NML 80%, WIOSŁAPL 20%.
KS Drwęca NML - WIOSŁAPL 0:6

48e minuut.
Buitenspel voor Honceriu. Goede buitenspelval van de verdediging. Fornerone neemt vlug de vrije trap. Gałuszka kopt de bal weg. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ganaj bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jabłko speelt de bal door. Villena is nu in balbezit. Ganaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Koń probeert naar een medespeler te passen. Gałuszka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - WIOSŁAPL 0:7

57e minuut.
Cosma trapt de bal weg van het doel. Koń bereikt de bal nog maar net als eerste. Koń passt de bal met de wreef. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koń onderschept slim de pass. Koń passt de bal in één keer door. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Koń kopt de bal weg. Gałuszka rent richting de bal. Villena rent richting de bal. Klungelig pakt Gałuszka de bal. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Fornerone speelt de bal door. Koń bereikt de bal nog maar net als eerste. Koń probeert naar een medespeler te passen. Villena heeft problemen om de bal te vangen. Villena schiet op doel. Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - WIOSŁAPL 0:8

71e minuut.
Koń speelt de bal door. Bokor rent richting de bal. Bokor passt de bal in één keer door. Villena rent richting de bal. Villena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ganaj schiet op doel. Cosma probeert naar een medespeler te passen. Fornerone kopt de bal weg. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Wołucki heeft problemen om de bal te vangen. Koń bereikt de bal nog maar net als eerste. Koń passt de bal in één keer door. Villena is nu in balbezit. Villena draait met de bal, schiet en ... Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - WIOSŁAPL 0:9

84e minuut.
Jabłko verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłko passt de bal zonder na te denken. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Koń probeert naar een medespeler te passen. Villena rent richting de bal. Villena passt de bal in één keer door. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drwęca NML - WIOSŁAPL 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Drwęca NML 79%, WIOSŁAPL 21%.
KS Drwęca NML - WIOSŁAPL 0:10