Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.047
  • Stadion: vordamm Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7443
vordamm KS Drwęca NML
2ligabis3 Tactiek remek
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 36.7
good Schieten good
adequate Passen average
weak Verdedigen average


11e minuut.
Garthoff probeert naar een medespeler te passen. Bârlădeanu is nu in balbezit. Garthoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Garthoff draait met de bal, schiet en ... Cosma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - KS Drwęca NML 1:0

16e minuut.
Bednorz met een sublieme pass. Bokłaga speelt de bal door. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat geeft de bal voor. Əbilov springt en kopt de bal. Fontana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Klungelig pakt Bokor de bal. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu met een sublieme pass. Garthoff rent richting de bal. Garthoff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Garthoff kopt de bal weg. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bârlădeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fernández Juan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Gierowski kopt de bal weg. Garthoff is nu in balbezit. Garthoff passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bârlădeanu de bal. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap. Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Wołucki is nu in balbezit. Fernández Juan onderschept slim de pass. Fernández Juan probeert naar een medespeler te passen. Garthoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Garthoff schiet op doel. Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Garthoff is nu in balbezit. Garthoff passt de bal zonder na te denken. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu schiet op doel. Cosma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - KS Drwęca NML 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vordamm 30%, KS Drwęca NML 70%.
vordamm - KS Drwęca NML 2:0

46e minuut.
Gierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierowski met een sublieme pass. Zanette bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov verovert de bal door een tackle van achteren. Əbilov schiet op doel. Fontana bokst de bal weg.

50e minuut.
Daar is Bârlădeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dydek is nu in balbezit. Bârlădeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - KS Drwęca NML 3:0

55e minuut.
Oprea geeft een lange en hoge pass. Garthoff kopt de bal weg. Daar is Fernández Juan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Juan haalt uit met een fantastische trap. Cosma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - KS Drwęca NML 4:0

63e minuut.
Wołucki probeert naar een medespeler te passen. Bednorz geeft een lange en hoge pass. Dedu kopt de bal weg. Garthoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Garthoff schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cosma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Dedu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bârlădeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bârlădeanu met een sublieme pass. Garthoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Garthoff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Garthoff is nu in balbezit. Garthoff passt de bal zonder na te denken. Bârlădeanu heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Juan is nu in balbezit. Fernández Juan haalt uit met een fantastische trap. Cosma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Garthoff de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cosma met een sublieme pass. Honceriu is nu in balbezit. Met opzet legt Dedu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dedu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

73e minuut.
Wołucki probeert naar een medespeler te passen. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat passt de bal zonder na te denken. Əbilov rent richting de bal. Əbilov haalt uit met een fantastische trap. Fontana bokst de bal weg.

77e minuut.
Bârlădeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oprea geeft een hoge lob. Fernández Juan kopt de bal weg. Garthoff rent richting de bal. Garthoff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bârlădeanu met een sublieme pass. Grabiński heeft problemen om de bal te vangen. Garthoff rent richting de bal. Garthoff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - KS Drwęca NML 5:0

86e minuut.
Honceriu is nu in balbezit. Honceriu passt de bal met de wreef. Zanette is nu in balbezit. Əbilov onderschept slim de pass. Əbilov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tatarkiewicz de bal. Əbilov is nu in balbezit. Əbilov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vordamm 45%, KS Drwęca NML 55%.
vordamm - KS Drwęca NML 5:0