Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rakow Cz-wa Świątynia Futbolu
wtepna Tactiek utrzymanie
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
51.9 gemiddelde waardering 51.8
excellent Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Pac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salković bereikt de bal nog maar net als eerste. Salković passt de bal met de wreef. Kövecses rent richting de bal. Kövecses haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Niezbędny rent richting de bal. Niezbędny geeft de bal voor. Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - Świątynia Futbolu 1:0

7e minuut.
Benczyński geeft de bal voor. Mordt kopt de bal weg. Wąsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsik draait met de bal, schiet en ... Mazilu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - Świątynia Futbolu 2:0

11e minuut.
Mordt is nu in balbezit. Mordt probeert naar een medespeler te passen. Kövecses is nu in balbezit. Kövecses haalt uit met een fantastische trap. Mazilu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - Świątynia Futbolu 3:0

19e minuut.
Mordt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Salković verovert de bal door een tackle van achteren. Salković geeft de bal voor. Ruciński krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - Świątynia Futbolu 4:0

29e minuut.
Doko geeft een lange en hoge pass. Mordt rent richting de bal. Mordt passt de bal zonder na te denken. Kövecses is nu in balbezit. Kövecses draait met de bal, schiet en ... Mazilu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Kövecses rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Condruţ rent richting de bal. Ruciński onderschept slim de pass. Kövecses is nu in balbezit. Kövecses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - Świątynia Futbolu 5:0

32e minuut.
Haxhia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salković is nu in balbezit. Salković passt de bal met de wreef. Mordt rent richting de bal. Mordt geeft een lange en hoge pass. Mazilu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kövecses verovert de bal door een tackle van achteren. Mordt is nu in balbezit. Mordt probeert naar een medespeler te passen. Kövecses rent richting de bal. Kövecses haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kövecses is nu in balbezit. Kövecses draait met de bal, schiet en ... Mazilu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - Świątynia Futbolu 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakow Cz-wa 46%, Świątynia Futbolu 54%.
Rakow Cz-wa - Świątynia Futbolu 6:0

51e minuut.
Doko is nu in balbezit. Doko geeft een hoge lob. Mordt rent richting de bal. Mordt draait met de bal, schiet en ... Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Boura probeert naar een medespeler te passen. Mordt rent richting de bal. Mordt passt de bal in één keer door. Kövecses rent richting de bal. Kövecses schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Wąsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsik speelt de bal door. Kövecses rent richting de bal. Kövecses schiet op doel. Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - Świątynia Futbolu 7:0

65e minuut.
Kövecses speelt de bal door. Terňa rent richting de bal. Benczyński geeft de bal voor. Mordt kan de bal niet met de borst controleren. Mordt draait met de bal, schiet en ... Mazilu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Buitenspel voor Mordt. Goede buitenspelval van de verdediging. Ismael komt het veld opgelopen. Ahlin komt het veld opgelopen. Szakos komt het veld opgelopen. Szakál komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Boura onderschept slim de pass. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia passt de bal met de wreef. Nóbrega rent richting de bal. Nóbrega haalt uit met een fantastische trap. Waldvogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Terňa onderschept slim de pass. Terňa passt de bal in één keer door. Szakál rent richting de bal. Szakál haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakow Cz-wa 43%, Świątynia Futbolu 57%.
Rakow Cz-wa - Świątynia Futbolu 7:0