Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Prochownia FC Wonsky
4-4-2 def Tactiek Gucio jazda v2
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
48.1 gemiddelde waardering 57
adequate Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


10e minuut.
Wanchope geeft een hoge lob. Daar is Valtinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alioğlu rent richting de bal. Alioğlu draait met de bal, schiet en ... Rękawek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - FC Wonsky 0:1

12e minuut.
Wanchope passt de bal zonder na te denken. Bickel is nu in balbezit. Bickel passt de bal met de wreef. Kontuziński is nu in balbezit. Kontuziński draait met de bal, schiet en ... Rękawek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Valtinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - FC Wonsky 0:2

23e minuut.
Kalve verovert de bal door een tackle van achteren. Kalve met een sublieme pass. Sedlčanský met een sublieme pass. Funkel heeft problemen om de bal te vangen. Funkel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Alioğlu met een sublieme pass. Wanchope rent richting de bal. Başyiğit legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wanchope is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciorap kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rękawek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciorap rent richting de bal. Ciorap haalt uit met een fantastische trap. Rękawek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - FC Wonsky 0:3

34e minuut.
Wanchope rent richting de bal. Wanchope passt de bal met de wreef. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap draait met de bal, schiet en ... Nevešćanin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Alioğlu passt de bal in één keer door. Valtinos is nu in balbezit. Kontuziński onderschept slim de pass. Kontuziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prochownia 57%, FC Wonsky 43%.
Fc Prochownia - FC Wonsky 0:3

47e minuut.
Kalve rent richting de bal. Kalve passt de bal met de wreef. Asensio geeft een lange en hoge pass. Ciorap rent richting de bal. Ciorap schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Domján geeft de bal voor. Ciorap kopt de bal weg. Kontuziński is nu in balbezit. Kontuziński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Srdanović komt het veld opgelopen. Pisarski komt het veld opgelopen. Mackiewicz komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Asensio geeft de bal voor. Ciorap rent richting de bal. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope haalt uit met een fantastische trap. Rękawek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - FC Wonsky 0:4

75e minuut.
Buitenspel voor Ciorap. Goede buitenspelval van de verdediging. Velásquez komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Daar is Alioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alioğlu kopt de bal weg. Başyiğit is nu in balbezit. Ciorap onderschept slim de pass. Ciorap haalt uit met een fantastische trap. Rękawek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Domján is nu in balbezit. Domján geeft de bal voor. Ciorap rent richting de bal. Ciorap schiet op doel. Rękawek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - FC Wonsky 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prochownia 61%, FC Wonsky 39%.
Fc Prochownia - FC Wonsky 0:5