Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Stara Wiśniewka GKS Radziechowy
442 KL Tactiek sweeep ben
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Meijers geeft een lange en hoge pass. Gagliano met een sublieme pass. Doroftei heeft problemen om de bal te vangen. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domicoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Limardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limardo passt de bal in één keer door. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - GKS Radziechowy 0:1

6e minuut.
Grębosz kan de bal niet met de borst controleren. Limardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grębosz begaat een overtreding. Limardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kieruczenko met een snel genomen vrije trap. Rabenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante passt de bal zonder na te denken. Daar is Brzytwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzytwa draait met de bal, schiet en ... Sanneh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Naprzód Stara Wiśniewka - GKS Radziechowy 1:1

15e minuut.
Infante passt de bal zonder na te denken. Brzytwa is nu in balbezit. Chajdas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chajdas krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Domicoli is nu in balbezit. Gagliano onderschept slim de pass. Stridi probeert naar een medespeler te passen. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Infante schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Doroftei met een sublieme pass. Schmetterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmetterling passt de bal in één keer door. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rincón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei begaat een overtreding. Domicoli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kieruczenko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Domicoli maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Fasola de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Stridi rent richting de bal. Limardo onderschept slim de pass. Limardo speelt de bal door. Benítez is nu in balbezit. Benítez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Schmetterling met een sublieme pass. Brzytwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - GKS Radziechowy 2:1

40e minuut.
Baran geeft de bal voor. Brzytwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzytwa passt de bal in één keer door. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Stara Wiśniewka 50%, GKS Radziechowy 50%.
Naprzód Stara Wiśniewka - GKS Radziechowy 2:1

53e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil geeft een lange en hoge pass. Domicoli rent richting de bal. Domicoli draait met de bal, schiet en ... Gagliano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

57e minuut.
Brzytwa met een sublieme pass. Schmetterling is nu in balbezit. Schmetterling passt de bal met de wreef. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ... Sanneh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Szupin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schmetterling met een snelle inworp. Stridi geeft een hoge lob. Brzytwa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dumitraşcu-Popescu heeft problemen om de bal te vangen. Dumitraşcu-Popescu speelt de bal door. Domicoli heeft problemen om de bal te vangen. Stridi rent richting de bal. Stridi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Limardo heeft problemen om de bal te vangen. Infante rent richting de bal. Infante met een sublieme pass. Brzytwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzytwa draait met de bal, schiet en ... Sanneh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Kieruczenko kopt de bal weg. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu geeft een lange en hoge pass. Benítez maakt een snoekduik en kopt de bal. Rabenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Naprzód Stara Wiśniewka - GKS Radziechowy 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Stara Wiśniewka 49%, GKS Radziechowy 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Naprzód Stara Wiśniewka - GKS Radziechowy 2:2