Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.048
  • Stadion: FC Wonsky Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23687
FC Wonsky Świątynia Futbolu
Gucio jazda v2 Tactiek utrzymanie
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 2
56.8 gemiddelde waardering 52.9
very good Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Kontuziński met een sublieme pass. Ciorap is nu in balbezit. Met opzet legt Micu zijn tegenspeler op de grond. Micu krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Domján met een sublieme pass. Inworp. Haxhia met een snelle inworp. Skriba rent richting de bal. Skriba geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ķeģis onderschept slim de pass. Wanchope verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorap controleert de bal met de borst. Ciorap draait met de bal, schiet en ... Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Świątynia Futbolu 1:0

27e minuut.
Ķeģis heeft problemen om de bal te vangen. Alioğlu met een sublieme pass. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap haalt uit met een fantastische trap. Mazilu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Świątynia Futbolu 2:0

33e minuut.
Alioğlu is nu in balbezit. Alioğlu passt de bal in één keer door. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope geeft een hoge lob. Kontuziński maakt een snoekduik en kopt de bal. Mazilu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wonsky 37%, Świątynia Futbolu 63%.
FC Wonsky - Świątynia Futbolu 2:0

46e minuut.
Monteiro komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Alioğlu geeft de bal voor. Wanchope rent richting de bal. Wanchope met een sublieme pass. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Świątynia Futbolu 3:0

48e minuut.
Skriba speelt de bal door. Micu is nu in balbezit. Micu passt de bal in één keer door. Moso Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Moso Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Świątynia Futbolu 3:1

63e minuut.
Wanchope kopt de bal weg. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciorap is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciorap kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Świątynia Futbolu 4:1

65e minuut.
Alioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Alioğlu speelt de bal door. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope geeft een hoge lob. Monteiro springt en kopt de bal. Mazilu bokst de bal weg.

72e minuut.
Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope geeft een hoge lob. Daar is Monteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro schiet op doel. Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Haxhia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skriba is nu in balbezit. Skriba geeft een lange en hoge pass. Moso Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Alioğlu met een sublieme pass. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope geeft een lange en hoge pass. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Świątynia Futbolu 5:1

77e minuut.
Alioğlu probeert naar een medespeler te passen. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope speelt de bal door. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

79e minuut.
Domján rent richting de bal. Domján geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haxhia met een snelle inworp. Skriba geeft de bal voor. Zelenik bokst de bal weg.

81e minuut.
Haxhia met de inworp. Alioğlu speelt de bal door. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope geeft een lange en hoge pass. Monteiro krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Alioğlu geeft de bal voor. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope passt de bal in één keer door. Ciorap rent richting de bal. Ciorap haalt uit met een fantastische trap. Mazilu bokst de bal weg.

86e minuut.
Wanchope heeft problemen om de bal te vangen. Wanchope speelt de bal door. Ciorap rent richting de bal. Ciorap draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Świątynia Futbolu 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wonsky 35%, Świątynia Futbolu 65%.
FC Wonsky - Świątynia Futbolu 6:1