Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Prochownia Rakow Cz-wa
4-4-2 def Tactiek wtepna
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
48.1 gemiddelde waardering 52.4
good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Ruciński is nu in balbezit. Till verovert de bal door een tackle van achteren. Till geeft een hoge lob. Siemian is nu in balbezit. Siemian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Funkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Funkel geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Till geeft een hoge lob. Boura geeft een lange en hoge pass. Wąsik kopt de bal weg. Mordt rent richting de bal. Mordt draait met de bal, schiet en ... Rękawek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Başyiğit rent richting de bal. Kövecses onderschept slim de pass. Kövecses draait met de bal, schiet en ... Rękawek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Nevešćanin de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mordt neemt de hoekschop. Klungelig pakt Till de bal. Wąsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsik schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Boura geeft de bal voor. Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński heeft problemen om de bal te vangen. Ruciński draait met de bal, schiet en ... Rękawek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - Rakow Cz-wa 0:1

42e minuut.
Wąsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński rent richting de bal. Wąsik rent richting de bal. Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński schiet op doel. Rękawek bokst de bal weg. Kövecses rent richting de bal. Kövecses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - Rakow Cz-wa 0:2

44e minuut.
Terňa passt de bal zonder na te denken. Başyiğit onderschept slim de pass. Kövecses is nu in balbezit. Kövecses schiet op doel. Rękawek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - Rakow Cz-wa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prochownia 58%, Rakow Cz-wa 42%.
Fc Prochownia - Rakow Cz-wa 0:3

49e minuut.
Daar is Mordt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mordt speelt de bal door. Kövecses is nu in balbezit. Kövecses haalt uit met een fantastische trap. Rękawek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - Rakow Cz-wa 0:4

55e minuut.
Klungelig pakt Başyiğit de bal. Mordt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordt passt de bal met de wreef. Wąsik rent richting de bal. Wąsik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Srdanović komt het veld opgelopen. Mackiewicz komt het veld opgelopen. Pisarski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mordt geeft een hoge lob. Kövecses kan de bal niet met de borst controleren. Başyiğit met een sublieme pass. Kövecses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövecses haalt uit met een fantastische trap. Rękawek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Terňa heeft problemen om de bal te vangen. Terňa geeft een lange en hoge pass. Wąsik is nu in balbezit. Wąsik schiet op doel. Rękawek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - Rakow Cz-wa 0:5

68e minuut.
Doeltrap. Ahlin komt het veld opgelopen. Ismael komt het veld opgelopen. Szakál komt het veld opgelopen. Szakos komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Velásquez komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Szakál onderschept slim de pass. Szakál probeert naar een medespeler te passen. Mordt is nu in balbezit. Mordt geeft een lange en hoge pass. Ruciński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - Rakow Cz-wa 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prochownia 56%, Rakow Cz-wa 44%.
Fc Prochownia - Rakow Cz-wa 0:6