Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Radziechowy AC PANCE
sweeep ben Tactiek xx7-3
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 58.7
very good Schieten excellent
excellent Passen good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Limardo is nu in balbezit. Kolano verovert de bal door een tackle van achteren. Kolano passt de bal zonder na te denken. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Limardo speelt de bal door. Dumitraşcu-Popescu heeft problemen om de bal te vangen. Dumitraşcu-Popescu met een sublieme pass. Domicoli is nu in balbezit. Domicoli draait met de bal, schiet en ... de Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Mombelli geeft de bal voor. Mougin kopt de bal weg. Klungelig pakt Szupin de bal. Born is nu in balbezit. Born geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dumitraşcu-Popescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil geeft een hoge lob. Benítez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Radziechowy - AC PANCE 1:0

32e minuut.
Krivokon met een sublieme pass. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu met een sublieme pass. Born is nu in balbezit. Born schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kolano probeert naar een medespeler te passen. Mougin rent richting de bal. Mougin passt de bal met de wreef. Born rent richting de bal. Born draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Radziechowy 60%, AC PANCE 40%.
GKS Radziechowy - AC PANCE 1:0

48e minuut.
Kolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolano speelt de bal door. Mougin is nu in balbezit. Mougin geeft een lange en hoge pass. Rogoveanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Sanneh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Born verovert de bal door een tackle van achteren. Born schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mombelli geeft een hoge lob. Inworp. Quisipilina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Limardo rent richting de bal. Limardo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domicoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Radziechowy - AC PANCE 2:0

55e minuut.
Koźbiał kopt de bal weg. Mougin speelt de bal door. Chajdas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Born is nu in balbezit. Born draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Meijers geeft de bal voor. Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grymonpréz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benítez onderschept slim de pass. Benítez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Mougin passt de bal in één keer door. Kolano is nu in balbezit. Kolano geeft een lange en hoge pass. Born is nu in balbezit. Born draait met de bal, schiet en ... Sanneh bokst de bal weg.

73e minuut.
Baran geeft de bal voor. Inworp. Krivokon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grymonpréz is nu in balbezit. Grymonpréz geeft een lange en hoge pass. Sanneh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kolano passt de bal met de wreef. Meijers verovert de bal door een tackle van achteren. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Born draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Radziechowy - AC PANCE 2:1

88e minuut.
Grymonpréz passt de bal zonder na te denken. Kolano rent richting de bal. Kolano passt de bal met de wreef. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Radziechowy 58%, AC PANCE 42%.
GKS Radziechowy - AC PANCE 2:1