Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Stara Wiśniewka FC FAWORYCI
442 KL Tactiek 3-5-2
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Chowaniec kopt de bal weg. Klungelig pakt Krempl de bal. Krempl speelt de bal door. Schmetterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmetterling geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Piruşca is nu in balbezit. Piruşca geeft een lange en hoge pass. Aknai heeft problemen om de bal te vangen. Brzytwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzytwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Brzytwa springt en kopt de bal. Golak kopt de bal weg. Taşçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzytwa verovert de bal door een tackle van achteren. Brzytwa draait met de bal, schiet en ... Szczytniewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Güneyer rent richting de bal. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski geeft een hoge lob. El Rabee maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - FC FAWORYCI 0:1

18e minuut.
El Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón is nu in balbezit. El Rabee verovert de bal door een tackle van achteren. Golub`ev geeft een hoge lob. Güneyer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Taşçıoğlu geeft de bal voor. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Eroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Eroğlu de bal. Eroğlu geeft een hoge lob. Rabenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Eroğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gagliano de bal. El Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rabee schiet op doel. Rabenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - FC FAWORYCI 0:2

35e minuut.
Piruşca is nu in balbezit. Piruşca passt de bal met de wreef. Golak rent richting de bal. Brzytwa verovert de bal door een tackle van achteren. Brzytwa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Güneyer kopt de bal weg. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rabee onderschept slim de pass. El Rabee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Stara Wiśniewka 52%, FC FAWORYCI 48%.
Naprzód Stara Wiśniewka - FC FAWORYCI 0:2

51e minuut.
Stridi passt de bal in één keer door. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avilés krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Golub`ev kopt de bal weg. El Rabee rent richting de bal. Fasola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fasola naar de kleedkamers voor een vroege douche. El Rabee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Infante komt het veld opgelopen. Grębosz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Eroğlu met een snelle inworp. Gaduła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaduła geeft een hoge lob. El Rabee springt en kopt de bal. Rabenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Güneyer rent richting de bal. Gagliano begaat een overtreding. Güneyer raakt geblesseerd tijdens het duel. Avilés komt bij de bal en schiet. Rabenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rincón geeft een lange en hoge pass. Taşçıoğlu rent richting de bal. Taşçıoğlu geeft een lange en hoge pass. El Rabee is nu in balbezit. El Rabee haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - FC FAWORYCI 0:3

82e minuut.
Taşçıoğlu speelt de bal door. Eroğlu geeft een lange en hoge pass. Gagliano heeft problemen om de bal te vangen. Güneyer rent richting de bal. Güneyer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gagliano onderschept slim de pass. Gagliano geeft de bal voor. Gaduła kan de bal niet met de borst controleren. Infante rent richting de bal. Infante draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Stara Wiśniewka 51%, FC FAWORYCI 49%.
Naprzód Stara Wiśniewka - FC FAWORYCI 0:3