Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.048
  • Stadion: OKSMaja Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 14176
OKSMaja WKS WROCLOVE
normal Tactiek waski
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.2 gemiddelde waardering 55
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


12e minuut.
Inworp. Donaghue zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berchem is nu in balbezit. Muchotrigo verovert de bal door een tackle van achteren. Muchotrigo haalt uit met een fantastische trap. Vezzari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Daar is Samson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Samson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Lleras verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas Lleras haalt uit met een fantastische trap. Savón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Donaghue met een sublieme pass. Muchotrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Steegmans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steegmans krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Cieleń rent richting de bal. Cieleń geeft een lange en hoge pass. Daar is Berchem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vezzari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Cieleń geeft de bal voor. Popek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dimos de bal onder controle te krijgen. Trałka rent richting de bal. Trałka schiet op doel. Vezzari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKSMaja 67%, WKS WROCLOVE 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OKSMaja - WKS WROCLOVE 0:0

58e minuut.
Savón probeert naar een medespeler te passen. Popek rent richting de bal. Popek passt de bal zonder na te denken. Muchotrigo is nu in balbezit. Muchotrigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Popek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wars komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Trałka is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Steegmans ... Strafschop! Trałka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trałka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - WKS WROCLOVE 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKSMaja 63%, WKS WROCLOVE 37%.
OKSMaja - WKS WROCLOVE 0:1