Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.048
  • Stadion: Pustynianka
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 26566
FC Pustyny Franki
4-3-2-1 wing Tactiek 4-3-3 att
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.9 gemiddelde waardering 43.6
solid Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


15e minuut.
Klungelig pakt Krystek de bal. Kaczmarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Krystek zijn tegenspeler op de grond. Krystek krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Mojžíš heeft problemen om de bal te vangen. Mojžíš geeft een hoge lob. Fijarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Morozhyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Morozhyuk draait met de bal, schiet en ... Kubicki bokst de bal weg.

43e minuut.
Roztoczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczański passt de bal in één keer door. Daar is Gawron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawron geeft de bal voor. Sakowicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pustyny 44%, Franki 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pustyny - Franki 0:0

46e minuut.
de Maere komt het veld opgelopen. Wajda komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Krystek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kaczmarczyk de bal onder controle te krijgen. Morozhyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Morozhyuk haalt uit met een fantastische trap. Kubicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Franki 1:0

52e minuut.
Wasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Morozhyuk speelt de bal door. Mojžíš met een sublieme pass. Krystek rent richting de bal. Krystek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morozhyuk rent richting de bal. Morozhyuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Franki 2:0

57e minuut.
Caetano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roztoczański rent richting de bal. Roztoczański geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szerszunowicz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Wajda met een sublieme pass. Krystek rent richting de bal. Krystek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Morozhyuk de bal. Morozhyuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Roztoczański probeert naar een medespeler te passen. Sakowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnicki onderschept slim de pass. Wojnicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Krystek rent richting de bal. Gawron begaat een overtreding. Krystek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krystek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morozhyuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Baptista kopt de bal weg. Daar is Kaczmarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krystek is nu in balbezit. Krystek geeft de bal voor. Wajda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Franki 3:0

88e minuut.
Fijarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Wajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wajda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morozhyuk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pustyny 32%, Franki 68%.
FC Pustyny - Franki 3:0