Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rakow Cz-wa FC Wonsky
wtepna Tactiek Gucio jazda v2
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
50.9 gemiddelde waardering 54.6
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Ferreti speelt de bal door. Wanchope rent richting de bal. Wanchope geeft een hoge lob. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ferreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreti passt de bal in één keer door. Kövecses is nu in balbezit. Kövecses haalt uit met een fantastische trap. Zelenik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Salković onderschept slim de pass. Salković passt de bal met de wreef. Kövecses is nu in balbezit. Kövecses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - FC Wonsky 1:0

18e minuut.
Makuch geeft een hoge lob. Wanchope rent richting de bal. Wanchope passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciorap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorap draait met de bal, schiet en ... Waldvogel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Daar is Mordt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asensio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mordt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bickel komt het veld opgelopen. Kontuziński komt het veld opgelopen. Alioğlu komt het veld opgelopen. Mihoc komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Bickel passt de bal zonder na te denken. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope passt de bal in één keer door. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rakow Cz-wa - FC Wonsky 1:1

30e minuut.
Alioğlu probeert naar een medespeler te passen. Wanchope rent richting de bal. Wanchope passt de bal zonder na te denken. Ciorap rent richting de bal. Ciorap draait met de bal, schiet en ... Waldvogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Klungelig pakt Ciorap de bal. Doko rent richting de bal. Ciorap verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorap haalt uit met een fantastische trap. Waldvogel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - FC Wonsky 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakow Cz-wa 51%, FC Wonsky 49%.
Rakow Cz-wa - FC Wonsky 1:2

50e minuut.
Domján geeft de bal voor. Wanchope rent richting de bal. Doko begaat een overtreding. Doko krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Ruciński heeft problemen om de bal te vangen. Mihoc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruciński. Mihoc wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

58e minuut.
Palalas geeft een lange en hoge pass. Kontuziński kopt de bal weg. Daar is Ciorap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorap draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - FC Wonsky 1:3

65e minuut.
Kövecses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövecses passt de bal met de wreef. Mordt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordt geeft een lange en hoge pass. Ruciński springt en kopt de bal. Zelenik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wąsik is nu in balbezit. Wąsik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - FC Wonsky 2:3

69e minuut.
Inworp. Ismael komt het veld opgelopen. Feito komt het veld opgelopen. Matallana komt het veld opgelopen. Szakál komt het veld opgelopen. Szakos komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Alioğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Wanchope de bal. Wanchope geeft de bal voor. Kontuziński is nu in balbezit. Kontuziński draait met de bal, schiet en ... Waldvogel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Feito geeft een lange en hoge pass. Alioğlu kopt de bal weg. Boura is nu in balbezit. Kontuziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kontuziński schiet op doel. Waldvogel bokst de bal weg.

84e minuut.
Alioğlu passt de bal zonder na te denken. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope passt de bal met de wreef. Ciorap rent richting de bal. Ciorap schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakow Cz-wa 73%, FC Wonsky 27%.
Rakow Cz-wa - FC Wonsky 2:3