Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.048
  • Stadion: Franki Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 24309
Franki OKSMaja
4-3-3 att Tactiek normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 48.3
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Wasiewicz is nu in balbezit. Dimos rent richting de bal. Wasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wasiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Roztoczański probeert naar een medespeler te passen. Dimos is nu in balbezit. Wojnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sakowicz is nu in balbezit. Sakowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - OKSMaja 1:0

29e minuut.
Jacquin kopt de bal weg. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fillon. Fillon krijgt een gele kaart. Wojnarowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaczmarczyk komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Klungelig pakt Paragiani de bal. Wasiewicz is nu in balbezit. Hevia Obras begaat een overtreding. Wasiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Roztoczański wilt de vrije trap nemen. Vezzari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Piec speelt de bal door. Kaczmarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczyk geeft een lange en hoge pass. Vargas Lleras is nu in balbezit. Vargas Lleras draait met de bal, schiet en ... Kubicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki 57%, OKSMaja 43%.
Franki - OKSMaja 1:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wars komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki 61%, OKSMaja 39%.
Franki - OKSMaja 1:0