Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.048
  • Stadion: FC Wonsky Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 34285
FC Wonsky WKS WROCLOVE
Gucio jazda v2 Tactiek waski
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
21 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Donaghue is nu in balbezit. Donaghue passt de bal met de wreef. Sulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Palalas verovert de bal door een tackle van achteren. Palalas geeft een hoge lob. Savón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciorap maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Donaghue passt de bal met de wreef. Fondue bereikt de bal nog maar net als eerste. Fondue passt de bal in één keer door. Trałka rent richting de bal. Trałka schiet op doel. Zelenik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Sulich passt de bal in één keer door. Donaghue bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monteiro. Monteiro krijgt een gele kaart.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihoc komt het veld opgelopen. Juranović komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Alioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioğlu passt de bal zonder na te denken. Ciorap rent richting de bal. Ciorap haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - WKS WROCLOVE 1:0

30e minuut.
Juranović met een snelle inworp. Alioğlu geeft een lange en hoge pass. Bindernagel heeft problemen om de bal te vangen. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap draait met de bal, schiet en ... Savón bokst de bal weg. Sulich rent richting de bal. Monteiro onderschept slim de pass. Monteiro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Sulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulich probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Monteiro de bal onder controle te krijgen. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - WKS WROCLOVE 2:0

34e minuut.
Fondue rent richting de bal. Fondue passt de bal in één keer door. Trałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka draait met de bal, schiet en ... Zelenik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - WKS WROCLOVE 2:1

35e minuut.
Alioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Alioğlu passt de bal zonder na te denken. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope geeft een hoge lob. Ciorap maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Wanchope, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanchope speelt de bal door. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap draait met de bal, schiet en ... Savón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - WKS WROCLOVE 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wonsky 51%, WKS WROCLOVE 49%.
FC Wonsky - WKS WROCLOVE 3:1

48e minuut.
Domján verovert de bal door een tackle van achteren. Gianquinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Domján naar de kleedkamers voor een vroege douche.

49e minuut.
Gianquinta passt de bal met de wreef. Fondue rent richting de bal. Fondue passt de bal zonder na te denken. Trałka rent richting de bal. Trałka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Alioğlu is nu in balbezit. Alioğlu passt de bal met de wreef. Ciorap rent richting de bal. Ciorap draait met de bal, schiet en ... Savón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - WKS WROCLOVE 4:1

60e minuut.
Wanchope met de inworp. Alioğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciorap de bal. Ciorap schiet op doel. Savón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - WKS WROCLOVE 5:1

65e minuut.
Fondue bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Jimenez Ortiz geeft een hoge lob. Wanchope rent richting de bal. Wanchope haalt uit met een fantastische trap. Savón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - WKS WROCLOVE 6:1

66e minuut.
Amolador komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Alioğlu passt de bal met de wreef. Juranović speelt de bal door. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap haalt uit met een fantastische trap. Savón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - WKS WROCLOVE 7:1

70e minuut.
Ciorap geeft een hoge lob. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope passt de bal zonder na te denken. Ciorap rent richting de bal. Ciorap haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Alioğlu de bal. Gianquinta speelt de bal door. Muchotrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Jimenez Ortiz onderschept slim de pass. Jimenez Ortiz passt de bal in één keer door. Alioğlu geeft de bal voor. Ciorap rent richting de bal. Ciorap haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Trałka met een sublieme pass. Donaghue rent richting de bal. Donaghue geeft een lange en hoge pass. Trałka is nu in balbezit. Trałka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bindernagel onderschept slim de pass. Bindernagel speelt de bal door. Trałka is nu in balbezit. Trałka draait met de bal, schiet en ... Zelenik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - WKS WROCLOVE 7:2

84e minuut.
Ebrejs bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio verovert de bal door een tackle van achteren. Asensio geeft een lange en hoge pass. Monteiro probeert de bal aan de voet te houden. Monteiro draait met de bal, schiet en ... Savón bokst de bal weg.

86e minuut.
Alioğlu met een sublieme pass. Wanchope met een sublieme pass. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap schiet op doel. Savón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - WKS WROCLOVE 8:2

88e minuut.
Sulich rent richting de bal. Juranović verovert de bal door een tackle van achteren. Juranović geeft een lange en hoge pass. Ciorap rent richting de bal. Ciorap met een sublieme pass. Savón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Jimenez Ortiz speelt de bal door. Juranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Juranović geeft een lange en hoge pass. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap draait met de bal, schiet en ... Savón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wonsky 52%, WKS WROCLOVE 48%.
FC Wonsky - WKS WROCLOVE 8:2